Fekete tea, lehet? Mit csináljak hogy ne adja a babámnak?
Figyelt kérdés
Anyósom állandóan Pickwick teát itat a babámmal,aki még csak 4hónapos de már 1hónapja ezt csinálja. Ráadásul állandóan agyon cukrozza. Hiába vettem neki Hipp babateát,azt nem adja mert az szerinte tele van tartósító szerrel. A páromnak veszem ezeket a teákat.2010. júl. 8. 08:58
1/17 anonim 

válasza:

Nem szabad ilyen kicsiknek fekete teát adni.Egyszerűen tiltsd meg anyósodnak,és vigyél előre elkészített teát.Magyarázd el neki,h ÁRT az unokájának a cukros,felnőtt teával.
2/17 anonim 

válasza:

kompromisszumos megoldás: egyikötök se adjon teát a babának mert a feketetea tényleg nem neki való de a hipp se olyan ártatlan és az az igazság hogy meg lehet lenni nélküle. én ezt tenném és akkor ő se köpködhet hogy te miért adsz ha ő nem adhat -- mert úgyse fogja megérteni...--
3/17 A kérdező kommentje:
Vele nem lehet egyezkedni,amíg nem volt itt én csak vizet adtam neki. Azért vettem neki a Hipp teát hogy inkább azt itassa vele,mert mindég teáztatta mikor vele volt a gyerek. Hiába mondtam neki hogy vizet iszik. Már nagyon ideges vagyok tőle,nem tudom mit csináljak mert amúgy jól megvagyunk.
2010. júl. 8. 09:38
4/17 anonim 

válasza:

az idősek ilyenek .... nem tudsz mit csinálni ha egyébként jól megvagytok. nekem az anyósom a gyerek fogát nem mossa azt mondja a gyerek nem akarja és azért ... megértettem vele hogy ez a gyerek érdeke is csak még nem tud róla.
5/17 anonim 

válasza:

A kis fogai ha kinőnek,és még mindig ezt fogja neki adni olyan feketék lesznek a teától mint a szurok.És a fekete tea nem csinál szorulást a babádnak?Én egyszer adtam orvosi tanácsra 1 éves korában,mert ment a hasa,segitett is...Meg abban egy csomó a koffein,tud aludni a babád?Enyém az hiperaktiv volt tőle egész nap.Próbáld meg érvekkel meggyőzni,ha nem megy lépj fel határozottan,én biztos nem hagynám neki,akármilyen jóban is vagyunk.Nem vló az babának.
6/17 anonim 

válasza:

Vagy legalább akkor vegyél otthonra pickwick gyerekteát,még az is jobb,a feketéket meg tedd el.
7/17 A kérdező kommentje:
Van Pickwickből gyerek tea? Még soha nem láttam.
2010. júl. 8. 10:01
8/17 anonim 

válasza:

Van!Filteres,piros dobozban!Anyós biztos örülni fog:-) tescoban szoktuk venni,de biztos van máshol is,csipkebogyó meg ilyesmik vannak benne,tartósitószer nélkül:-)
10/17 anonim 

válasza:

Meg ha gyerek teat ad neki akkor is cukor egy 4 honapos babanak??? Jesszusom az anyosod hol el? En hatarozottan fellepnek, es a ferjemnek is szolnek hogy allitsa le az anyjat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!