Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kötelezhetik a kistesóimat,...

Kötelezhetik a kistesóimat, hogy látogassák aput, ha nem akarják/akarjuk?

Figyelt kérdés
Én már 17 éves leszek 2 hónap múlva, úgyhogy gondolom, engem nem, de van 2 kistestvérem, egy 10 éves és egy 7 éves húgom. Őket kötelezhetik? Gyerektartást rendesen fizet, mármint azt az összeget, amiben megállapodtak anyuval, most lesz a válás, most lesz a láthatás bíróságon megbeszélve, ezért kérdezem. Nem akarunk menni.
2019. máj. 31. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát, ez nagyon gyenge kifogás, úgyhogy bizony mennetek kell, vagy anyátok fog nagyon rosszul járni. Ki lehet bírni kéthetente egy hétvégét program nélkül. Vigyél könyvet, társasjátékot és annyi
2019. jún. 1. 06:58
 12/16 A kérdező kommentje:
A kutyát nem érdekli, hogy te mit találsz kifogásnak és gyengének. Anyunak (anyádnak hívd a te anyádat) meg semmi gondja nem lesz, mert már megvan a megoldás. Nekem te ne fölényeskedj, kevés vagy hozzá.
2019. jún. 1. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Húz, de agresszív bunkó vagy kérdező. A láthatásához apadnak joga van, anyád meg köteles ezt biztositani. Anya és apa nem szitokszó, anyád és apad a szüleid. Ha te a hozzászólásomból szitkozódást vontál le, az a te szegénységi bizonyítványod, de légyen, leírom máshogy is. Anyucikadnak foltosítania kell apucikad számára a láthatást. Arról meg, hogy csak szerintem gyenge a kifogás csak annyit, higy ha apucikad félholtra vért volna benneteket anyucikaddal együtt, akkor is joga lenne a láthatásához, igaz, ez esetben felügyelt láthatás lenne. Gyamhivatal, játszószoba, nincs program.
2019. jún. 1. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező , 16 évesen kicsit nagy a szád nem gondolod? Még nem vagy felnőtt , menned kell a kisebb testvéreidnek meg pláne .hiába és játszod itt a nagylányt. És ne beszélj így a felnőttekkel.
2019. jún. 1. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Ha csak ennyi a bajotok apukátokkal, akkor simán lehet arra hivatkozni, hogy nincs biztosítva a láthatási időre az egészségetek (30 négyzetméteres lakásban számtalan okot lehet találni, ha még sétálgatni sem mentek le, ha gondolod, írj és segítek ebben). Így tudjátok tartani a kapcsolatot, de nem "zárhat" 1 napra egy pici lakásba mindenféle kimozdulás, program nélkül.

Legjobb barátnőméknél van az ha nem viszi valahova az exférje a gyereket, akkor náluk vannak, ott szintén a pasinak ilyen kis garzonja van, barátnőm viszont 300 négyzetméteren él, nagy kert, medence ésatöbbi, tehát jobb mindenképpen.

2019. jún. 1. 14:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: Azért beszélek így vele, mert a legelső hozzászólásától kezdve fölényeskedni próbál, hát rajtam nem lép át csak azért, mert felnőtt. Mindenki másnak terjedtek addig a képességei, hogy ne bicskanyitogató stílusban adja elő a mondandóját. A kor nem érdem, hanem állapot. Aki megérdemli, tőlem maradéktalanul megkapja a tiszteletet személyesen és interneten is. Pont a meghunyászkodó magatartás miatt tudják a legtöbb embert irányítani. És pont, nem foglalkozom vele többet. 🤷🏻‍♀️

Utolsónak: Köszönöm a tippet, aranyos vagy. 😘 Ilyen téren találtunk mi is megoldást, de azért írtam privit.

2019. jún. 1. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!