Kötelezhetik a kistesóimat, hogy látogassák aput, ha nem akarják/akarjuk?
Azért nem akarunk menni, mert semmi értelme. Ülünk egy 30 négyzetméteres lakásban, semmit nem lehet, sehova nem megyünk, csak lessük egymást. Apu új barátnője mindenre forgatja a szemét, kitaláltunk egy csomó programot, én néztem interneten, hogy mit csináljunk a hétvégéken, mikor ott vagyunk, de egyikre sem mentünk el. De még ott sem foglalkozik velünk, nyomkodja a telefonját vagy lent van a boltban (lakás alatt van egy zöldségese). El van pazarolva minden 2. hétvégénk. Anyu visz minket mindenfelé, ha itthon vagyunk, nincs punnyadós hétvége vagy a kistesóimat viszi, én meg elmehetek barátnőkkel jobb-balra, így meg csak lakásban rohadunk. Már sok-sok ilyen hétvége van a hátunk mögött, ez nem élet. Mert oké, lemegyek a lányokkal a lányokkal cukrászdába vagy bárhova, de akkor meg nem jön és idegbetegen hívoat 5 percenként, hogy hol vagyunk már. -.-
Meg már mondtuk neki azt is, hogy ha mindenképpen a falat akarja lesni, akkor jöjjön át ide, itt legalább még házon belül vagy a kertben is el tudjuk magunkat foglalni. Szenvedés ez így, nem más.
Semmiképp nem fogunk menni, mert már elég a gyomorgörcsös péntekekből, hogy "jajj ne, megint" csak kíváncsi voltam, hogy kötelező vagy sem, de így hogy igen, úgyis megoldjuk.
Amúgy anyu meg próbál minket motiválni, hogy menjünk, de nekünk kell, hogy jól érezzük magunkat.
Érdemtelenné lehet válni 18 éves kor után a gyerektartásra, ha nem tartod vele a kapcsolatot. Előtte nem.
Simán meg lehet mondani, miért nem akartok menni, de ez hiszti tőletek..
Beszélgessetek, társasozzatok, főzzetek együtt, kártyázzatok, játszatok a laptopon, kreatívkodjatok, öntsetek gyertyát, nézzetek filmet, ültessetek növényt..
Vert titeket? Megalázott titeket? Unjuk a szülőket tipikus tinibutaság, akar titeket látni, csak pancser hozzá, hogy megvalósítsa, valószínűleg le van égve, azért nem visz sehova.
Legközelebb vigyétek át a kedvenc dolgaitokat, vagy a leckét segíthetne megírni, és találjatok ki benti programot.
Veletek akar lenni, csak mulya.. olyan ritka az ilyen, igazán szerencsések vagytok.
Amennyiben néha felpofoz, vagy undorítóan beszél veletek visszavonom, de szerintem itt nem erről van szó, csak nagy lett a távolság az ő hibájából, és nem tudja visszahozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!