Más anyuka is folyton ideges?
Figyelt kérdés
Sajnos rám jellemző mostanában, nincs türelmem és bűntudatom van, hogy nap mint nap így látnak otthon. Vitaminhiány, alváshiány, kimerültség? Mi a megoldás?2019. máj. 29. 20:53
1/4 anonim válasza:
Én Magne-B6-ot szedek. Csodákat művel az idegrendszeremmel.
2/4 anonim válasza:
Vitamint szedni, aludni, lazítani.
3/4 anonim válasza:
Munkaszervezés, konkrétan a munka kiszervezése, vagyis segítség igénybevétele. A férjet nyugodtan be lehet fogni, és ha vannak nagyszülők, és ajánlkoznak, akkor őket is. Maximalizmus elvetése: nem kell naponta takarítani, naponta főzni, engedni kell a lazulásnak. Feltöltő családi programok kettesben és hármasban (vagy 4?)is. És tudatosság, ha már ezt így felismerted, nem kell mindenért szólni, nem dől össze a világ, ha más se tökéletes. Mosoly, kedvesség, higgadtság.
4/4 anonim válasza:
Mostanában én is. Sok minden a nyakamba szakadt. Házvásarlás, felújítás, ami viszi a pénzt. Plusz ez az egész pakolászás, rossz az idő sétálni is nehezebb a totyogó meg igényli. Szóval nálunk is megy ez a feszültebbek vagyunk. Próbáld kiszelőztetni a fejed sétálni stb. Amúgy, ha indokolatlan az idegességed remeg a kezed fáradt vagy no stop akkor irány egy vérkép. Nálam súlyos vashiány van jelen. Ha épp nincs feszültség forrás akkor tudom, hogy be kell vennem a vasat. Szóval vizsgáld meg a körülményeket mi okozza, ha nem tudod megszüntetni kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!