Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton csalódok és emiatt ideges vagyok?
Figyelt kérdés
Nem erőltetem, próbálok normálisan viselkedni sokszor úgy viselkednek mintha én is tetszenék ez feldob, de aztán mindig lepattintanak valamilyen indokkal.
Rosszkedvű, ideges vagyok tőle. Mit csináljak?
F
2018. ápr. 2. 21:21
1/3 anonim válasza:
En sose foglalkoztam a csajozassal es nem vagyok kulonosebben jokepu sem pedig penzes ,megis 12 eves korom ota mindig volt baratnom (nem 1-2 napos "kapcsolatok) szoval lehet jobban jarnal ha szarnal az egeszre aztan majd lesz valami ha itt az idjee
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, valóban nagy szerepe van a Sorsnak, aki ugyebár vak (tehát nem függ ez a dolog sokszor a személyes kvalitásoktól), de azért ne hagyd abba a próbálkozásokat se. Én is sokáig nem találtam meg a páromat.
3/3 anonim válasza:
Jó lenne, ha az eladó sorban levő lányok is tudnának valamit tanácsolni. Pl. hogy milyen megszólítási ill. udvarlási módozatok tetszenének nekik. Vagy melyek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!