Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szex a gyerek mellett...

Anyukák! Szex a gyerek mellett! Vélemények?

Figyelt kérdés
Anyukák ti is így vagytok vele? Van egy 3hónapos kisfiam. Betegséggel született, így köztünk alszik, most szoktatjuk a kiságyába. Így, hogy a kiságyban van összeszoktunk bujni a párommal hisz a gyerek nincs köztünk, de amikor már elkezd "matatni" rászólok, hogy menjünk át a másik szobába ő ezt nem érti miért amikor a kicsi alszik a saját ágyába. Nem tudom egyszerűen elengedni magam arra gondolnék egyfolytában hogy a kicsi ott fekszik nem messze tőlünk. Lehet, hogy trauma miatt vagyok ilyen, hiszen mikor kicsi voltam akkor szüleimmel egy szobába voltam voltam (volt,hogy egy ágyban) olyan is volt, hogy meg se várták, hogy elaludjak már szexeltek és ez bennem mély nyomott hagyott, ezért gondolom azt, hogy nem tudom elengedni magam és már a gondolattól rosszul vagyok, hogy én a gyerekkel egy szobába szexeljek. Szerintetek ez normális? Jól gondolom?
2019. máj. 29. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Én még a macskát is kizavarom a szobából olyankor.
2019. máj. 29. 09:36
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Külön szobába raknám a gyereket. Értem én, hogy fontos a gyerek is, na de legalább ugyanannyira fontos a házasságom is, meg az intimitás a férjemmel. A hitvesi ágy nem véletlenül hitvesi...
2019. máj. 29. 09:38
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Egyet értek az utolsóval. Nem állatok vagytok, a férjednek meg kell értenie, hogy gáz, ha gyerek mellett csináljátok.
2019. máj. 29. 09:42
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy normális. Menjetek át a másik szobába!
2019. máj. 29. 09:42
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
én se csinálnám egy szobában gyerekkel, háziállattal stb. a szex rám meg a páromra tartozik, senki másra
2019. máj. 29. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Júú, neked van igazad. Mindenki, aki nyitott rá rosszkor a szülei, élete egyik legkínosabb élményeként tartja számon - legalábbis az ismerőseim közül. Mi sem szexelünk a kicsivel egy szobában, ahogy nem szexeltünk akkor sem, amikor felnőttekkel aludtunk egy szobában túrán. Pedig azok legalább szólni tudnak, hogy hé, haver, hangosak vagytok.
2019. máj. 29. 09:47
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom! A szüleid előtted szexeltek??? Ha ez a hatóságok tudomására jutott volna.... sajnállak :(

Nehogy ezt csináljátok ti is a gyerekeitekkel! Igaz hogy még pici,de tessék elvonulni!

2019. máj. 29. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen, jól gondolod
2019. máj. 29. 10:01
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

Semmiképpen nem csinálnám a gyerek mellett! Inkább lemondanék a szexről!

Nálunk is az évek alatt úgy alakult, hogy most én alszok a franciaágyon a 2 gyerekkel, a párom meg a lányunk ágyán, de a 2 szoba között csak félig van fal, úgyhogy kimegyünk egy másik helyiségbe ahol magunkra tudjuk zàrni az ajtót.

Vesd fel a pàrodnak hogy ő örülne-e neki, ha a fiatok majd veletek egy szobában dugna valakit...

2019. máj. 29. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem amíg ilyen pici még ha fel is ébred semmit nem fog észlelni az egészből.De teljesen egyet értek veled,mert ez 100%-ig 2 emberre tartozik.Én is hallottam szexelni anno az anyámékat és behányok tőle.😡😡Az én fiam sosem hallott minket,mert oda figyeltunk.De ahogy fent leírtam,amíg pici szerintem egyáltalán nem gáz ha szexeltek egy szobában.
2019. máj. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!