Egy özvegy férfi új barátnőjének mindenképp el kell vállalni a pótanya szerepét a férfi gyerekei mellett?
Figyelt kérdés
Az "apu barátnője" státusz miben árt a gyerekeknek, ha amúgy megvan a jó kapcsolat?2019. máj. 16. 13:31
11/14 A kérdező kommentje:
Nyilván ezek megvannak, de ha csak ennyi az anyaság, akkor nem olyan nagy dolog, mint aminek beharangozzák.
2019. máj. 16. 15:07
12/14 anonim válasza:
Persze, hogy nem annyira nagy dolog. Mert nem a "kész 7 és 9 éves gyereket kapja más, hanem a csecsemőt.
Nekem 6 éves a fiam, egy álom ez a korszak, mindenkinek csak azt mondom, minél nagyobb, annál könnyebb az élet vele.
Szóval ha van kialakult napirend, heti program, akkor ekkora gyerekekkel nem olyan nehéz az élet.
13/14 anonim válasza:
Elèg butàcskànak tünsz... Undorîtó, hogy apucinak ennyire viszket a farka, hogy nem keres egy normàlis nôt.. Neki màr a gyerekeire kène elsôsorban gondolni.
14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, de azt legalább tudom, hogy személyeskedés nem minősül érvnek.
2019. máj. 17. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!