Milyen ruhát vegyek?
En tavaly ilyenkor voltam 12 hetes, azaz a nyar a masodik trimeszterre es a harmadik elso reszere esett.
Nagyobb meretu normal ruhakra nem volt szuksegem, mert nem hiztam sokt, inkabb csak a hasam nott, igy kismama ruhakbol vettem valamennyit, mindig annyit, amennyi kellett. Abbol a normal meretet vettem, S-est, amit amugy is hordok es jo volt vegig.
De kb felidoig nem volt szuksegem ezekre sem, hordtam, ami a normalbol kenyelmes volt, max szuk farmert nem, mert az nyomta a hasam mar a masodik trimeszterben is.
En a helyedben most meg nem vasarolnek be igazan, nem tudhatod, hogy mekkora leszel, hizol-e sokat, mikor lesz nagyobb a pocakod, stb.
Hord ami kenyelmes a meglevo ruhaidbol, amig lehet, utana meg igeny szerint veszed, ami kell. De ha masodik baba, akkor kb tudod, hogy mire szamithatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!