November 5 re Vagyok kiirva! Milyen ruhát vegyek a picuromnak?
a fiam november közepén született, nagyon hideg volt, és szakadt az eső. A barátnőm lánya egy évvel előbb, akkor viszonylag jó idő volt.
az enyém egész sokáig 56-os ruhákat hordott (de érdekes, az újszülött zoknikat soha nem adtam rá, mert eleve kicsik voltak), a barátnőmé meg már 62-es ruhákkal kezdett.
első körben nekünk volt két bundazsákunk, pár hosszú ujjú body, zoknik (harisnyája nem volt), egy-két pulcsi, meg naci, és rugdalózók. Nem mertem sokat venni, mert nem tudtam, meddig lesznek jók rá :) És még egy csomót kaptunk ajándékba is, mikor megszületett. Úgy voltam vele, hogy ha kevés lenne, akkor el tud menni valaki venni, ha már megszületett, és tudjuk, mekkora kell, de erre végül nem volt szükség, és van egy csomó olyan ruhája, ami soha nem volt rajta.
De szerencsénk is volt: egy-két alkalmon kívül soha nem kakilt-pisilt olyat, hogy a ruháját le kellett volna cserélni, csak 4-5 hónapos kora után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!