Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » November 5 re Vagyok kiirva!...

November 5 re Vagyok kiirva! Milyen ruhát vegyek a picuromnak?

Figyelt kérdés
mibe hozzam Ki majd a kórházból? tisztába vagyok vele hogy vastagabban kell felöltöztetni, de mit vegyek neki mármint milyen ruhát mert tudom elég sok ruha kell egyébként is de erre nagyobb hangsúlyt akarok fekteni mert ez emlékezetes!
2014. ápr. 28. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem erre még bőven ráérsz...
2014. ápr. 28. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Még jó darabig semmilyet :) Egyébként plüss tipegőket, hosszú és rövid bodykat, vastagabb takarót, hálózsákot, átmeneti bundazsákot, harisnyákat, nadrágokat, felsőket, pulcsikat. Kezdő méret 56-62, nem kell 4-5 db-nál több a body kivételével semmiből.
2014. ápr. 28. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Mostanában volt már késő nyár november elején, de volt fagypont is. Áprilisban még elég nehéz időt jósolni, majd október végén nézegesd az időjárásjelentést.
2014. ápr. 28. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Azért szerintem ne csak bodyból legyen több..a 4-5 kevés, bármiből. Az én fiam újszülöttként volt, hogy naponta 4x olyant kakkantott, hogy semmilyen pelenka nem bírta..meg büfikézzük le magunkat egy csomószor..volt hogy egy napra nem volt elég 5 ruha. nem győztem mosni, szárítani!!
2014. ápr. 28. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen mert most nyári ruhák lesznek egy darabig a boltban. Bőven ráérsz még.
2014. ápr. 28. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 29. 04:40
 7/8 anonim ***** válasza:

a fiam november közepén született, nagyon hideg volt, és szakadt az eső. A barátnőm lánya egy évvel előbb, akkor viszonylag jó idő volt.

az enyém egész sokáig 56-os ruhákat hordott (de érdekes, az újszülött zoknikat soha nem adtam rá, mert eleve kicsik voltak), a barátnőmé meg már 62-es ruhákkal kezdett.

első körben nekünk volt két bundazsákunk, pár hosszú ujjú body, zoknik (harisnyája nem volt), egy-két pulcsi, meg naci, és rugdalózók. Nem mertem sokat venni, mert nem tudtam, meddig lesznek jók rá :) És még egy csomót kaptunk ajándékba is, mikor megszületett. Úgy voltam vele, hogy ha kevés lenne, akkor el tud menni valaki venni, ha már megszületett, és tudjuk, mekkora kell, de erre végül nem volt szükség, és van egy csomó olyan ruhája, ami soha nem volt rajta.

De szerencsénk is volt: egy-két alkalmon kívül soha nem kakilt-pisilt olyat, hogy a ruháját le kellett volna cserélni, csak 4-5 hónapos kora után :)

2014. ápr. 29. 09:31
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. máj. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!