November 6-án lesz családi pótlék?!
Figyelt kérdés
Szerintetek fizetés is?2012. okt. 17. 18:35
2/39 A kérdező kommentje:
5-én utalják délután, 6-án lesz a számlán. Nem rossz:)
2012. okt. 17. 18:42
3/39 anonim válasza:
hát elég rossz.. :(
november 7-re vagyok kiírva és ha megszülök addig nem fogom tudni levenni a pénzt a számláról és befizetni a csekkeket..
hát akkor majd apa..
4/39 anonim válasza:
Nekem a fizum hamarabb fog megérkezni a kártyámra, mint a csp..
Ilyen se volt még!
5/39 anonim válasza:
sajna igen ,nov 5 utalás 6. családi potlék.
6/39 anonim válasza:
rosszul tudjátok, 31ig mindenki meg fogja kapni, még azok is, akik postán kapják!! 100%os információ :)
7/39 anonim válasza:
Utolsó! Honnan tudod,hogy 31én lesz????
8/39 anonim válasza:
Én is reménykedek a 31.-ben, bár elkölteni úgysem tudjuk 5.-ig, mert ünnep lesz!
9/39 anonim válasza:
kedves 6 hozászolo te vagy az államkincstár ? mert ha nem akor ne irj butaságokat ,mert csak 6.án lesz pénz .
10/39 anonim válasza:
én is azt halottam,hogy 31 é ig mindenki megfogja kapni a családit mert az ünnep miatt ki kell utalniuk mindenféleképpen ha jól tudom aki utalással kapja azok ma kapják,ezt viszont nem tudom mert nekem a postás hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!