Nagyon szeretnék még egy babát, ti vállalnátok?
Figyelt kérdés
9 hópanos a kislányom, nem szeretnék nagy kórkülömbséget, anyilag független vagyok a férjétől, ha szükséges lenne egyedül is bírnám van egy elég jól menő üzletem. De ez persze nem opció nagyon szeretjük egymást. Saját, házunk van, saját autóval rendelkezünk mind a ketten. Majdnem tökéletes boldogságban élünk, úgy érzem hiányzik valami, inkább valaki és az a valaki egy kistesó. Nem járna semmi lemondással, tudom, hogy azt írtam, hogy nem szeretnénk nagy kórkülömbséget még is vannak bennem kételyek, hogy ez azért túl kicsi lenne. Megfordult a fejemben, hogy esetleg lemaradnék valamiről vagy kimaradnék a kislányom életéből. Ugyan is ahol utána olvastam egy kicsit a dolgoknak mindenhol azt írták, hogy csak lemaradnék, ha anyagilag nem vagyok független és ha elhagy a a férjem mi lenne velünk és hogy van e egyáltalán biztos háttér. Minden meg van, még is megrendítették a hitem. Nem azért írom ki a kérdést, hogy ti döntsétek el, csak hogy ha voltatok hasonló helyzetben vagy vagytok akkor ti vállalnátok vagy vállalnátok volna..?2019. máj. 11. 23:20
1/13 anonim válasza:
A helyedben vallalnam, ha a ferjem is benne lenne. En kislanyom most mult 8 hos, de eszunkben sincs testvert csinalni neki. Mimdenki maskepp erzi, latod.
2/13 anonim válasza:
Szerintem minden opciónak van elonye hátránya. Ha kicsi a korkülönbség, jól ellesznek késõbb. Ha nagy akkor végigkísérheted a nagyot tovább úgy, hogy csak rá figyelsz. Szerintem jó a kis korkülömbség tesók között. Bár az anyanak nyilván nem annyira könnyû.
3/13 anonim válasza:
Én egy boldog kapcsokatban nem is értem a dilemmádat...
Bevállalnám..
( vagyis hasonló helyzetben ..11 hónapos a lányom.. Minrajta vagyunk a témán)
4/13 anonim válasza:
13 hónap van a lányaim között és imádom. 😊 Nem érzem nehéznek, ők pedig imádják egymást. A 3-4. babát is így tervezzük.
5/13 anonim válasza:
Milyen betegség az a kórkülömség??
Nem tanulnál meg írni gyerekgyártás helyett?
6/13 anonim válasza:
kOrkülöNbség. KORKÜLÖNBSÉG!!! Rövid o és n. Kétszer is így írtad, szóval ne fogd a telefonra. Ahogy ez itt szokás.
7/13 anonim válasza:
He?? Minden ok, minden fain, van pénz, van szerető férj, te meg itt vekengsz!? Csak én nem értem, ha ennyire klappol minden, akkor neked mégis mi bajod van??
8/13 anonim válasza:
Az elejen azt irod fuggetlen vagy anyagilag mert van egy meno uzleted. A vegen meg aggodsz h minlesz ha elhagy. Nem vagy okos.
9/13 anonim válasza:
Ez már az egész szöveg, fogalmazás és helyesírás alapján kiderült nála, utolsó. 😂
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javítás, azt hittem jobban megy de még mindig kell nekem a javító. Dolgozom azon, hogy helyesebben írjak. Utoljára azt írtam, hogy utána olvastam a témának, és mindenhol ezek a kérdések voltak jelen. Nálunk ez ideiláis, kOrlülöNbségnek számít. Nem tudom, hogy itt, hogy mennek a dolgok. Köszönöm a válaszokat. Van még egy kérdés, miért ilyenek a magyar emberek? Köszönöm szépen.
2019. máj. 12. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!