Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik lehet nehezebb? Egyedül...

Melyik lehet nehezebb? Egyedül nevelni 1 gyereket, vagy ketten nevelni 3-at?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem "verseny", csak érdekel mások véleménye. Ha mondjuk egy anya egyedül nevel egy 4-5-6 éves gyereket (ahol az apuka nem veszi ki részét a dolgokból, és más segítség sincs), és egy fizetésből, egyedül kell megoldania mindent, vagy ahol van 3 gyerek, mondjuk 1 és 6 év közöttiek tehtá mondjuk 1-2 otthon van, 1-2 pedig mondjuk ovis), de anyuka otthon tud maradni "akármeddig", mert az apuka eltartja a családot (tehát anyagi biztonságban élnek), és néha apa is besegít otthon.
2019. máj. 3. 09:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nevelni. Mindegy hogy hány gyerek van, ha van egy partner, akire minimum erzelmi téren támaszkodni lehet, sokkal könnyebb az ember dolga.
2019. máj. 3. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

Én kettőt nevelek egyedül zéró segítséggel (egy bölcsis, egy kiscsoportos) Apjuk sehol, anyagilag se száll be, nagyszülő sincs, aki érdemben tudna segíteni.

De szerintem ez még mindig könnyebb mint 3 gyerek mellett megőrülni.

Én 6 órás munka mellett is átlagnál jobb anyagi színvonalon el tudom tartani magunkat. Nyilván ha ez nem így lenne, akkor sokkal nehezebb lenne.

2019. máj. 3. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Egyet nevelek egyedül teljesen, plusz két gyereket nem tudnék menedzselni apukával sem, rámenne ez a minimális magánéletem is..

Egy csomó beszéd, egy rakás probléma, nem tudnék annyifelé szakadni, nőként is minden percben helyt kellene állnom, mert egy férfi is egy rakás nehézséggel jár..

Nem tudom elképzelni.

Szerintem a ketten kettőt az ideális, a “legkönnyebb”.

2019. máj. 3. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!