Mi a véleményetek a Grácia, Szevál, Indira, Durgu névről?
Indirat ismerek, bar o egy spanyol lany. A tobbi nevet nem is hallottam, azt se tudom, h fiu e v lany ...
Az Indira viszont egy szep nev, de nem vagyok benne biztos, h Magyarorszagon anyakonyvezheto.
Kiváló mind 😂
Sztem az összeset kéne adni a gyereknek, de kizárólag akkor,ha a vezetékneve mondjuk Szabó vagy Tóth 😂
A Gráciáról és az Indiráról sejtem, hogy női név. A Szevál és a Durgu viszont...?
A Gráciáról a három grácia jut eszembe, nem adnám. Indiráról Indira Ghandi. Nem adnám. Szevál: a szervál nevű állatra emlékeztet, először annak is olvastam. Durgu leginkább valami WC-dugulás elleni csodatrutymó reklámneve lehetne. Remélem, nem gondolkoztok azon, hogy gyereknek adjátok ezeket a neveket? A Grácia, Szevál és az Indira csak szokatlan és idegenes. A Durgu viszont vállalhatatlan (kellemetlen a szóhangulata).
Szerintem a durgu valami kenguru féle állat. :D
A szevál meg nem tud, valami olyasmi, amire nem számítana az ember...Madár, medve, gyík...
Kérdező, milyen állat a szevál?
Utolsó, a szervál egy nagymacska-féle.
Indira Gandhi neve ugye azért rémlik valakinek? ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!