Szeretnék babát. Túl korai lenne?
nem fogod folytatni, ha halasztasz.
9 hónap, mondjuk jo, terhesen még be-bejarhatsz, meg meg tudod beszelni
de egy csecsemo mellett lehetetlen.
sajnos egyik csoporttarsam is emiatt hagyta ott az egyetemet, en vartam diplomaig
meg nemcsak attol fugg, hogy te hogy erzed, hanem hogy a parod hogy erzi
amugy meg csak ti tudhatjatok, mert ha mind a ketten ugy erzitek, hogy itt az ido, akkor hajra
Szia! Egyáltalán nem baj! Nekem vannak, ismerősei, akik az egyetemi évek alatt szültek. Sőt! Az egyik barátnőm úgy ment államvizsgázni, hogy előtte szült. Bár elképzelésem sincs, hogy hogy csinálta, de le a kalappal előtte.
Van olyan anyuka ismerősöm, aki pedig a baba mellett tanul, és úgy jár be vizsgázni.
Ugyhogy az egész, csak egyeztetés kérdése. Szerintem. Az eddig látott példákból kiindulva.
De a döntés a tied! És mindenekelőtt egy olyan családi háttér szükséges hozzá, ami támogat Téged!
én úgy időzítettem, hogy az utolsó félévet már nagy pocival csinálom, és amikor az államvizsgára kell készülnöm, akkor leszek itthon a babával - a munkahelyem mellett nem tudtam volna tanulni, itthon a babával több időm lesz (tudom, hogy sok anyuka most felhördül:))
naszóval szerintem ha úgy érzed, akkor vágj bele, de készülj fel rá, hogy nagyon nehéz lesz utána folytatni a sulit - kiesel, elfelejted, amit addig tudtál, mások lesznek az arcok, talán a rendszer is megint megváltozik
Szia!
Én is 20 évesen szültem az elsőt,mert annyira sürgős volt majd megőrültem egy gyerekért.Aztán szépen tönkrement a házasságom,3 év együttjárás, 3 év házasság után elváltunk.Nagy butaságot csináltam,mert nagyon ráértem volna még gyereket szülni.Most vagyok 35 és eléggé sokára bírtam magamhoz térni a tönkrement házasság után,és új kapcsolatot kialakítani.Ma már 3gyerekem van,nagyon boldogok vagyunk nem mondnom,de okosabb döntés lett volna várni.Hisz 20 évesen az ember még annyira fiatal,minek így elkötelezni magadat,ekkora felelősséget vállalni ilyen korán?Egy gyerek mellett sosem leszel annyira szabad mint most.Mindig rá kell először gondolnod,utána magadra.
Szerintem fejezd be az egyetemet,dolgozz egy kicsit,és ráérsz utána a családalapításra gondolni.Közben legalább jobban kiismered a párodat is.Szerintem most tanulj,bulizz,szórakozd jól ki magad,és utána a gyerek.
Szóval,én lebeszélnélek róla,de persze a döntés a tied.
Bárhogy is döntesz,minden jót kívánok hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!