Korai lenne babát vállalni?
Tavaly végeztem a főiskolával, egyből el kezdtem dolgozni. Most költözünk nemsokára egy lakásba (tehermentes lesz). Párom szintén dolgozik, biztos a munkahelye. Ő még várni szeretne egy évet, és akkor neki állni (esküvő után), de én már nagyon vágyom a babára, minden gondolom akörül forog hogy anyuka legyek. Párom még szeretne pénzt gyűjteni és utána "nekiállni".
Korai lenne a babaprojekt?
Tudom hogy nem nagy idő, de ha nagyon vágyik rá az ember, akkor sokkal lassabban tellik el.
Bár szép lenne, ha a nászéjszakán kezdenénk el...
Na ez jó gondolat, várj az esküvőig :) Nem lenne jobb úgy lagzizni, hogy még nem vagy terhes-nincs még baba? Gondolj bele... Nem leszel rosszul, táncolhatsz, és egyáltalán: elmehetsz, hisz terhesen ki tudja, lehet feküdnöd kell majd.
És sokkal szebb hagyományosan: esküvő, gyerek. Szerintem :)
Ja kérdésre nem válaszoltam: nem korai szerintem, de az esküvőt én megvárnám a helyedben, már csak a vőlegényed miatt is.
11.09
Az egy év munkaviszonyom az meg van, mert tavaly végeztem, és egyből elkezdtem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!