21 éves vok, konkrétan nem terveztünk babát, de
szerettük volna, és most 10 hetes vagyok. először
gondolkoztam megszakitason, papirt is töltöttek, de nem
mentem el, nem is fogok. Nem korai 21 évesen?
Szia!
Nézd! Az, hogy korai elég relatív. Én is 21 vok, s nekem bizony korai lenne még, mert egyetemre járok és a doktori iskolával együtt még jó pár évem van hátra. Ugyanis bölcsészdoktor akarok lenni. Ezért nekem korai lenne. De, ha úgy érzed, ez a legjobb dolog, ami történhetett veled és a párod és Te is boldogan, együtt, és szerettel fogtok bele a gyerek "projekt"-be, akkor hajrá! :)
Igazából, Neked magadnak kell eldöntened, hogy korai vagy sem. Csak a szívedre hallgass, meg persze kicsit az eszedre is. De, ahogy írod ez már megtörtént! :)
Sok boldogságot kívánok Neked, a kedvesednek és a születendő babádnak és boldog babavárást is!
Csilla:)
2008. ápr. 23. 16:01
szia..én is 21 vagyok..és most várok a 2.babámat...a legszebb dolog a világon...sok sikert!
2008. ápr. 23. 16:01
21 évesen szerintem már nem vagy gyerek, tehát ha így nézzük nem korai, de persze neked kell tudnod, ismerned a saját anyagi, családi, stb körülményeidet.
Az viszont biztos, hogy ha mégis a megszakítás mellett döntesz lelkileg sokkal-sokkal nehezebb lesz feldogozni, mint testileg felépülni. Én a helyedben megtartanám, de ez a te/ti döntésetek.
2008. ápr. 23. 16:02
Ha te korainak érzed, akkor korai, ha nem érzed annak, akkor nem az. Ennyi! Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy megtartottad! Gratulálok! Én csak vágyom rá így harminc felé közeledve, nem nekünk sajna még nem jött össze... :-(
2008. ápr. 23. 16:09
Szia,Én nagyon érett típus vagyok, mégis most 25 évesen jutottam el oda, hogy elérkezetnek látom az időt a babára.Sőőőt!A párom nyaggat már évek óta, de szerintem meg kell várni az időpontot amikor felkelsz és úgy érzed anya akarsz lenni.És akkor biztosan boldágságban fogsz úszni a terhességed folyamán.Egyépként nem lehet egy leányálom.Ha nem érzed elérkezetnek az időt akkor minél hamarbb lépj, bár én abortusz ellenes vagyok, de még mindig jobb mint egy nem kívánt terhesség.Ezt érzi a baba is.
24 hetes
2008. ápr. 23. 16:49
Ha megszületik úgyis imádni fogod! :-) Akkor már nem fogod korainak érezni!!! Fel a fejjel, és ne mások véleményével foglalkozz!
2008. ápr. 23. 17:30
Ha el tudod képzelni,hogy anya legyél,akkor nem korai!Barátnőm 18 évesen szült és nem bánta meg.Tesóm 19 volt.Most 31 évesen már van egy 12 éves nagy lánya.Te még lehetsz fiatal anyuka,akire azt hiszik majd 10 év múlva,hogy a tesója vagy.:)Milyen büszke lesz rád akkor!Ahogy fejlődik benned egyre jobban fogod imádni minden kis mozdulatát.A legrosszabb napokon is mosolyt tud csalni az arcodra,mikor mozog benned.Persze utánna is,de ezt még nem tapasztaltam,hisz az elsőt várom egyre jobban.30 hetes kismami
2008. ápr. 23. 18:54
én 19 leszek és már babát akarok és a férjem is ő 22.
ha már ott van akkor mi itt a kérdés. sok nő vágyik rá . ne dobd el mert lehet hogy többet nem lesz.ugy is szeretni fogod.
2008. ápr. 23. 19:14
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,kedvesekvagytok,jo a bátoritás.egyébként örülünk a babának,szerintem fantasztikus erzes,hogy ez megtortenthetett velem is,ezert nem is tudtam volna elvetetni a babát,megszerettem,mikor az5hetes ulrahangon megláttam,pedig csak egy picike bab volt.ugy gondolom nem fogommegbanni,hogy igy dontottunk,kar lett volna egy eletet eldobni csak ugy.alegjobb az egeszben,hogy a parom is nagyon-nagyon varja és nagyon figyelmes ez is tokjo erzes.mar alig vajuk a kovetkezo ultrahangot.a szomoru csak az,hogy engem 2hete rugtak ki a munkahelyemrol es meg nem talaltam masikat:(remélem minden menni fog
Én most lettem 21 éves, fél éves a kisfiam. Szerintem nyugodtan, ha már elég komoly a kapcsolatotok. Én mielőtt terhes voltam, elég vad életet éltem, de az anyaságtól egészen megkomolyodtam. Nekem nagy szerencsém, hogy azért előtte dolgoztam is, így kapok GYED-et, de ha két éves lesz a pici és megy bölcsibe, akkor én szeretnék tanulni, megyek egyetemre nappalira. Szóval nem kell a tanulást sem feladni, szerencsére (jelenlegi állás szerint még) támogatják azokat, akik gyerek mellett tanulni szeretnének. Szóval én nem tapasztaltam hátrányát annak, hogy fiatalon szültem.
2008. ápr. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések: