21 éves vok, konkrétan nem terveztünk babát, de szerettük volna, és most 10 hetes vagyok. először gondolkoztam megszakitason, papirt is töltöttek, de nem mentem el, nem is fogok. Nem korai 21 évesen?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 23. 15:55
11/14 anonim válasza:
Ja, szerintem még gyorsan próbálj valami munkát találni, hogy ne maradj le a GYED-ről, szerintem még belefér az időbe, pláne ha eddig volt munkád. Viszont amíg nem találsz, fontos, hogy fizesd magad után a biztosítást, különben nagyon durva kiadásaid is lesznek a szülésnél.
12/14 anonim válasza:
én is 21 vagyok és nekem is fél éves mär a pici...sztem nem gäz...az meg hogy mäsok mit mondanak...öszintén..tojd mär le.:).legyél boldog mert életet adhatasz és belöled lesz a kis picurka!!!!
13/14 anonim válasza:
Nem rúghatnak ki a munkahejedről terhesen.Akkor te már 8 hetes voltál és gondolom papírod is volt róla,hisz említetted az 5 hetes ultrahangot.Nem tudom miért tették,de megtámadhatod ezt az egészet.Szinte tuti neked adnak igazat,hisz véd a törvény.Szerintem ne hagyd annyiban!
14/14 anonim válasza:
Szia én 20 vagyok és már 3 éve próbálkozunk a férjemmel és sajna nem sikerül!Tudod milyen sokan lennének a helyedben köztük én is!Ugy hogy nagyon örülhetsz hogy összejött és minden jot a babaváráshoz hidd el élmény leszz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!