Az este fürdettem a 2 éves kisfiamat, és azon gondolkoztam, hogy vajon van olyan kisgyerek, amelyik nem szeret fürdeni?
Figyelt kérdés
Kisfiamat úgy kell a vízből kikönyörögni a kádból. Már tiszta ránc, pótolni kell a meleg vizet is alatta.2011. ápr. 14. 11:39
1/6 anonim válasza:
Nekünk most van a 2. ilyen korszakunk. Először olyan 10-11 hónapos korában volt. Nem tudtuk megfejteni, hogy miért nem szeretett fürdeni. A második épp zajlik néhány hete (2,5 éves). Most sem történt semmi olyan, amitől megutálhatta volna a fürdést, mégis kész harc esténként megfürdetni. Remélem megint elmúlik majd, mert egyébként ezeket leszámítva őt sem lehetett kikönyörögni a vízből.
2/6 anonim válasza:
Ez egy érdekes játék, a napi környezethez képest egy érdekes környezet számára. Szerintem, természetes, hogy imádja a vizet
3/6 anonim válasza:
Az egyik fiam imád fürdeni, a másikkal meg minden este megy a hiszti, mert nem akar. Mondjuk korábban még ő is szeretett.
4/6 anonim válasza:
igen volt ilyen korszaka.most 2 éves és szeret fürdeni.
5/6 anonim válasza:
Kisfiam 27 hónapos, neki is van, hogy le sem akar ülni a kádban, ordít, jönne kifelé. Ez olyankor van, ha fáradt, és valami miatt később fürdetünk. Ha jókedvű és kipihent, akkor őt sem lehet könnyen kiszedni a vízből:)
6/6 anonim válasza:
A mi fiúnk 6 hónapos koráig utálta az est fürdetéseket. Aztán olyan másfél éves koráig nem lehetett kikönyörögni a kádból. Most 26 hónapos, direkt úgy van a fürdés, hogy fél-háromnegyed órát tud pancsolni, így aztán zokszó nélkül jön ki, amikor szólunk neki/vesszük ki. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!