A kontrollon már fel fogja írni?
Figyelt kérdés
10 napja szültem gátvédelemmel,semmi gond nem volt, augusztus elején megyek kontrollra. Most tejapasztás céljából bromocriptint kell szednem még pár napig. szóval miután azt abbahagytam, kb 3 hétre rá lesz a kontroll. szerintetek akkor felírhat már fogamzásgátlót? eddig nem úgy védekeztünk, ezért kérdezem meg, az hogy működik? megvizsgál(a kontroll miatt is ugyebár), kell vérvétel, vagy hogy is van? miket vizsgál, mi a fontos? mennyivel utána írja fel? erről írjatok le mindent, ha kérhetem!
egyébként az ugye normális, ha még a szülés óta vérzek(normál erősségű), néha viszont érzem, hogy kicsikét fáj a hasam(mint mikor megjön, olyan méhösszehúzódás szerű).
köszi
2010. júl. 5. 20:14
11/11 A kérdező kommentje:
mert beteg vagyok, de nem erről szól a kérdés.
2010. júl. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!