A kontrollon már fel fogja írni?
10 napja szültem gátvédelemmel,semmi gond nem volt, augusztus elején megyek kontrollra. Most tejapasztás céljából bromocriptint kell szednem még pár napig. szóval miután azt abbahagytam, kb 3 hétre rá lesz a kontroll. szerintetek akkor felírhat már fogamzásgátlót? eddig nem úgy védekeztünk, ezért kérdezem meg, az hogy működik? megvizsgál(a kontroll miatt is ugyebár), kell vérvétel, vagy hogy is van? miket vizsgál, mi a fontos? mennyivel utána írja fel? erről írjatok le mindent, ha kérhetem!
egyébként az ugye normális, ha még a szülés óta vérzek(normál erősségű), néha viszont érzem, hogy kicsikét fáj a hasam(mint mikor megjön, olyan méhösszehúzódás szerű).
köszi
6 hét a gyermekágy, addig tart a szülés utáni tisztulás, gyógyulás. Addig nem szabad ülőfürdőzni, szexelni, tornázni, stb.
A 6 hetes kontrollon, ha mindent rendben talál a doki, akkor már felírja a fogigátlót.
igen, tudom, amit az elején írtál, be is tartom, a tornát a legnehezebb, de napi fél-1órát sétálok helyette.
értem, köszönöm. és valaki leírná, hogy a fogamzásgátló felírása előtt miket vizsgál meg? gondolom belül is, de pl vérvétel is van, ugye? annak mennyi idő, míg megvan az eredménye?
Első vagyok.
Sétálni lehet, azt én is csináltam :)
Nálunk nem volt vérvétel, csak felírta a gyógyszert.
Kézi nőgyógyászati vizsgálat volt, megnézte, hogy rendben visszahúzódott-e a méhem. Megvizsgálta a mellemet is. Nagyjából úgy 2 percig tartott az egész 6 hetes kontroll.
köszi:) értem.
remélem, nekem is ilyen egyszerű és gyors lesz.
egyébként azt szeretném még kérdezni, hogy ilyenkor még akkor ugye lejjebb van a méh, a méhszáj nyitott, ugye?
nem találok sehol, se könyvben, se neten leírást a női testről a szülés utáni időszakban. nem tudtok egy oldalt esetleg?
csináltak, de képzeljétek, amikor kértem a laboreredményt, azt mondták, nincs, mert nem csináltak..........
egyébként a kontrollon milyen problémák léphetnek föl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!