Hogyan mondjam el neki? Hogy fog szerintetek reagálni?
9 hetes terhes vagyok
Nem volt tervben, de beszéltük ha becsuszik sem baj
Mind a ketten 18 évesek vagyunk,jó anyagi háttérrel rendelkezünk
Így abortuszról szó sincs,biztis h megtartjuk
Ti hogyan mondanának el az apukának?
Anyukám már tudja
Hogy csináljátok, hogy nektek 18 évesen jó anyagi hátteretek van?:)
Drágám, ülj le.Biztos leültél? Képzeld 9 hetes terhes vagyok.
Lehet 1-2 év után lelép, de nem gond gondolom ez sem.
Madách Imre nevű felhasználó válasza:
Éva:
-Ha meghallgatsz, még könnyebb lesz talán,
Mert ami eddig kétséges vala,
Most biztosítva áll már: a jövő.
Ádám:
-Hogyan?
Éva:
-Tudom, fel fog mosolygni arcod,
Ha megsugom. De jöjj hát közelebb:
Anyának érzem, oh Ádám, magam.
Ádám térdre esve:
- Uram, legyőztél. Ím porban vagyok;
Nélkűled, ellened hiába vívok:
Emelj vagy sújts, kitárom keblemet.
(Az ember tragédija, XV. szín)
Szivem emlékszel, hogy azt beszéltük, nem baj, ha becsúszik? Na, az van, hogy 9 hete megfogant.
Amugy 18 evesen 0 tapasztalattal gondolom a jo anyagi háttér azt jelenti, hogy anyukádek jol keresnek, vagy a párod 25 feletti es jo keresete van.
Szivem emlékszel, hogy azt beszéltük, nem baj, ha becsúszik? Na, az van, hogy 9 hete megfogant.
Amugy 18 evesen 0 tapasztalattal gondolom a jo anyagi háttér azt jelenti, hogy anyukádek jol keresnek.
"Mind a ketten 18 évesek vagyunk,jó anyagi háttérrel rendelkezünk
Így abortuszról szó sincs,biztis h megtartjuk"
Ha ennyire magabiztos vagy, akkor mitől tartasz? Egyébként gyerek vagy még, különben nem anyád tudna róla, hanem a gyerek apja.
Terhes vagyok.
Lehet felreertem de ekkora problema ez? En nekem nincsenek a gyerekeim apja felé gatlasaim. Eleve 9.het? Eddig nem vetted eszre? Attol, hogy te azt mondod megtartanad, lehet o nem igy latja majd élesben. Sok idot nem hagytal ennek a szerencsetlennek. A jo anyagi helyzeted meg gondolom anyukade meg apukade..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!