Milyen igazán különleges/ritka neve van a babádnak?
Sok szokatlan névvel találkoztam itt már. Segítenétek összeírni? Emlékszem Ida Abigélre, Opálra, Aladár Edére, Armandra, Éduára. Emlékszem, hogy akarta a gyermekét itt már anyuka Ábrahámnak, Mózesnek, Jakabnak, Kornélnak nevezni. Ki az, akinek igazán különleges nevű babája van? Olyan, ami nem gyakori, nem divatnév, nem tucatnév.
Tudom, hogy mindenkinek a saját babájának a neve a legszebb, de most az egyszer kérlek titeket, ne a Balázsok, Noelek, Kevinek, Dzsesszikák, Bendegúzok anyukái jelentkezzenek!
Nekem 4 ismerősöm gyereke is Domonkos.
De Salamon csak egy van a környezetemben....
Aki a Salamont irta vagyok....
tegnapi 17:54-es vagyok:
En egy nagyon vallasos kornyezetben nottem fel es ott adtak az ismerosok a gyermekeiknek ez a nevet,jelenleg is ilyen kornyezetbe elunk(baptista vallasuak vagyunk)
Meg eszembe jutott a Jonatan,Efraim,nalunk is van Salamon.
Van egy lany Szellonek hivjak.
Akkor Simon is van.Bertalant is ismerek.
Majd meg irok,ha eszembe jut.
Kedves utolsó...nagyon szép nevek ezek!!!Az Efraim nagyon gyönyörű!!!Gratulálok hozzá az szülőknek!És mindhez...mert végre nem olyan kérdés bukkan fel,ahol Annák,Dorinák,Benedekek és Bencék Bálintok szülei gúnyolnak mindenkit akik nem elterjedt TRENDI nevet adnak a gyerekeiknek!Gondoljatok bele,hogy az még elmegy,hogy a gyerekek gúnyolódnak a másik nevével...szokványos!!!DE az,hogy felnőtt emberek,akiknek családjuk vaN????Kicsit ovis szint!
puszi mindenkinek
Koszi utolso.Latod nekem meg gyerekkent meg most felnottkent is ezek voltak a megszokott nevek.A tesoimat es ezeket a gyerekeket sosem csufoltak erte.
Kozbe eszembe jutott egy tavoli ismeros ahol a kislany:Friderika a kisfiu:Fedor.
De a tesoimnal ha Rahel fiu lett volna Paszkal lett volna,en Gergely lettem volna,az ocsem Filippa ha lanynak sikerul,a hugom meg Enok lett volna.( "e" betun ekezet van)
Ezek a mai vilagban nem hasznalatos nevek.
Amugy meg nekem is elegem van a "tomeg" nevekbol.
Ha lányom lesz a Nola nevet szeretném neki adni,
Testvéreim: Emília, Joakim, Sára, Anna ez mondjuk egyáltalán nem különleges, de azért ide írom:) és Lídia. Unokatesóim (nem tesok)Virág, Bertold, Kíra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!