Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen igazán különleges/ritka...

Milyen igazán különleges/ritka neve van a babádnak?

Figyelt kérdés

Sok szokatlan névvel találkoztam itt már. Segítenétek összeírni? Emlékszem Ida Abigélre, Opálra, Aladár Edére, Armandra, Éduára. Emlékszem, hogy akarta a gyermekét itt már anyuka Ábrahámnak, Mózesnek, Jakabnak, Kornélnak nevezni. Ki az, akinek igazán különleges nevű babája van? Olyan, ami nem gyakori, nem divatnév, nem tucatnév.

Tudom, hogy mindenkinek a saját babájának a neve a legszebb, de most az egyszer kérlek titeket, ne a Balázsok, Noelek, Kevinek, Dzsesszikák, Bendegúzok anyukái jelentkezzenek!

2010. júl. 5. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
A fiaim:Cseke és Csoma,és az ikerlányaim:Rege és Édua
2010. júl. 5. 15:46
 22/51 anonim ***** válasza:
81%
Kösz a lepontozást! Amina anyuja
2010. júl. 5. 15:51
 23/51 anonim ***** válasza:
73%

Amina anyuja! Ne foglalkozz a lepontozással, nem érdemes, ilyen droidok mindig lesznek.

Napsugár anyuja!

2010. júl. 5. 15:57
 24/51 A kérdező kommentje:
köszi, írjatok még, a lepontozókkal meg ne foglalkozzatok. Egy kérdésre válaszolva a Kornél onnan jutott eszembe, mint ritkaság, hogy bizti nem sok Kornélka szaladgál az ovikban. De ezek mind tényleg nagyon szép és ritka nevek, és még mindíg találok olyat köztük, amit még nem hallottam. Nálam eddig a Fendáll viszi a pálmát, egy rokonát pedig Feliciánnak hívják.
2010. júl. 5. 16:01
 25/51 anonim ***** válasza:
70%
Az én kisfiam Zétény!
2010. júl. 5. 17:35
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm lánya neve Roberta Zoé, a fia neve Bertram.

Nem tudom ezek mennyire hétköznapiak...?!

2010. júl. 5. 17:42
 27/51 anonim ***** válasza:
91%

Testvereim:Rahel,Ruben,Dorkas es Rebeka.(en Noemi vagyok).

Ismeroseknel van:Jozsue,Samuel.

Baratnom kisfia:Abraham.

Ismerosek kislanya:Salome,most varjak a masodikat ha fiu Kaleb ha lany akkor Debora(valoszinu).

Ismerek Tabita nevu kislanyt is.

Nekem ha lanyom lesz Bitia lesz a neve:)

1 eves Erik baba anyukaja:)

2010. júl. 5. 17:54
 28/51 anonim ***** válasza:
79%
Loretta
2010. júl. 5. 18:32
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Szamira és szeptemberben jön Nimród!
2010. júl. 5. 18:35
 30/51 A kérdező kommentje:
Kedves 17.54-es! Csak véletlen, hogy a családodban/ismerettségi körödben szinte mindenkinek bibliai eredetű neve van?
2010. júl. 5. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!