Ilyen extra nagy pofátlan kérés a párom 25 éves lányához, hogy vigyázzon a babánkra?
Szerintem nem
De nálunk ez nem is lenne kérdés
Viszont biztosan nem kértem volna meg úgy, hogy az apja nem tud róla.
Plusz megkérdeztem volna mit szól
Hozzá, nem megkérem
2 ha nem idegen, ha idegen olyanra nem bíznám, aki nem. tud pelusozni stb egy ekkora babát.
5 hét múlva mi is lagzizunk, nekem is 9 hós a lányom
Jaaaj megjöttek a szent anyák :) érdekes, hogy itt egy 25 évest úgy tüntettek fel, mintha gyerek lenne, ha meg az lenne pl a kérdés, hogy 25 évesen terhes lettem, tartsam e meg, ugyanezen személyek írnák, hogy felnőtt nő vagy, nem kérdés... :)
Meg mi az, hogy magadnak szültél, lemondásokkal jár? Atya ég... :O Szép is lenne, ha azért, mert van gyerekem, soha többet nem mozdulnék ki itthonról nélküle. Hisz csak magamnak szültem... Ja nem.
Egyébként pont 25 voltam, amikor született az első gyerekünk, amikor a második meg 3 hónapos volt, volt a testvérem esküvője. Nyilván ott akartam lenni, a kicsit nem cibáltam csak egy pár fotó erejéig, 3 óránként én mentem haza hozzá szoptatni, és egy családbarát szó nélkül jött rá vigyázni. Este lefürdettem, szopi, letettem aludni, majd szólt, amikor kelt és jöttem etetni, majd hajnal 4ig ünnepeltem a testvéremet.
Szóval akkor én (mivel nem is volt rokon a vigyázó, durván pofátlan vagyok :)
És az se biztos, hogy egy ekkora baba még ébred éjjel...
Szóval nem, nem vagy pofátlan kérdező.
Én csak azon értetlenkedek, hogy mi az, hogy a párod nem akar elengedni egyedül???? Az a párod, aki a gyereked apja és amellett, hogy "nem akar elengedni" még neked esett, hogy megkérted a lányát, hogy vigyázzon rá....
Több sebből vérzik a sztori, ez a kapcsolat meg übergáz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!