Mennyit keres egy szülesznő ma magyaroroszagon?
Sziasztok! Allamvizsga elott allo szulesznonek tanulo hallgato vagyok es egesszen eddig nem is erdekelt mennyi fizetesre szamitsak miutan sikerult az allamvizsgam. Probaltam a kozalkalmazotti tablazatot kisilabizalni de remenykedem hogy ez nem mervado.
A gyakorlati helyemen felettem allokat nem merem megkerdezni :)
Ma magyarorszagon egy szülesznő atlagos munkarendben, az esti es hetvegi potlekokkal egyutt mennyi NETTO-t kereshet ha tegyuk fel nem fogad el halapenzt es nem is fogadjak fel.
A valaszt koszonom :) orulnek olyannak is aki a szakmaban dolgozik es vagy egy ket joravalo tanacsa :)
Koszonom :)
Koszonom a valaszaitokat! Szomoru hogy ez a helyzet ebben az orszagban.. tanulmanyaim soran igen sokretu tudasra tettem szert volt pesten, szombathelyen es pecsen is gyakorlatom, be kell valljam igy az utolso evemben vezettem mar le szulest ugy hogy a felettem allo orvosok es szulesznok “aszisztaltak” nekem. Nagyon stresszes szakma, hatalmas a felelosseg, pedig csodalaotos minden resze. Meg a terhesgondozas is. En is megszenvedtem a sokretu tantargyaimmal hogy most itt tarthassak es a neheze meg hatra van. Es igen nagyon nagyon nagyon szomoru vagyok most amiert nem csak itt de mashol is azt hallom hogy 4 evig kemenyen kuzdottem es vert izzadtam azert hogy ebben dolgozhassak eletem soran es lehet hogy nekem is el kell ezt hagynom ha ilyen rossz a helyzet. Mert azert az elejen elmegy a dolog, de 2-3 even belul en is szeretnek kisbabat es ha a parom se keres annyit meg a kottonk fizetese sem lenne eleg.. egy diplomaval ennyit keresni keves.. ez szomoru.
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!