Szülészeten dolgozó szülésznő mennyi idő múlva menjen kb vissza dolgozni egy 21 hetes ikervetélés után, mely többszöri lombik után történt?
1 hét, 1 hónap?
Nagyon ki van készülve.
Egyéntől függ.
Én pic-ben dolgoztam, ikervetélés után három napot voltam otthon, jó volt a vérképem, azonnal mentem vissza.
NEkem segített feldolgozni a veszteséget, hogy másoknak segítettem küzdeni.
NAgyon sajnálom :(
Szerintem ezt így nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy mikor menjen.
Én több, mint 20 napot voltam kórházban méhen kívüli terhesség miatt, utána még 2 hetet itthon voltam. Ennyi kellett, hogy feldolgozzam a történteket, és megerősödjem lelkileg. (A főnöknőm egy szemét paraszt volt, a kórházban is hívogatott, hogy mikor megyek már dolgozni, noha nem rajtam múlt a dolog.)
Egy szülésznő ráadásul babák világrajövetelében segít, ez van, akinek könnyebbé teszi, másnak megnehezíti a történtek feldolgozását.
Minden esetre, időt kell hagyni a gyászra, inkább lelkileg kell gyógyulnia, mint testileg. Maradjon annyit, amennyit jónak érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!