Lehet fültágítója egy egészségügyi dolgozónak?
17 éves vagyok és jövőre szeretnék jelentkezni a Semmelweis egyetem szülésznő, vagy ápoló szakára. 5 mm átmérőjű fültágítóm van, amitől viszont nem szeretnék megválni (sőt még tovább szeretném tágítani max 15mm-eresre). Tisztában vagyok azzal, hogy a kórházban komoly előírások vannak (csak nem tudom, hogy mennyire szigorúak).
Kicsit váll aláig érő hajam van, ami teljesen eltakarja a fülemet (még a szüleim sem látták soha), csak akkor látszik, ha felcopfozom.
Szerintetek ez problémát jelenthet? (Csak szeretném tudni, hogy akkor időben ki tudjam venni, hogy összehúzódjon a fülem.)
(Légyszíves mellőzzétek az olyan válaszokat, hogy a fültágító undorító stb., mert nem ez a kérdés.)
Előre is köszönöm. :)
a szülésznő nem orvos. :) akkor nem 350 pont kéne hozzá, hanem 460. :D
akkor sem lehetne, ha mindig le lenne engedve a hajam?
Bocs, hogy kicsit eltérek a témától, de mióta van fültágítód? Csak mert írtad, hogy a szüleid még nem látták, ez durva :D
egyébként szerintem se fogják engedni, meg a betegek sem örülnének...
Én is így vagyok, csak én tetoválást akarok és nem tudom mit csináljak, mert nem tudom hogy ilyen szempontból mik az elvárások.
és én is ápolóra szeretnék jelentkezni jövőre a SE-re :D
4 honapja van tageszem es tenyleg nem vettek meg eszre. XDDD ugy dontottem, hogy majd egyetemen ugyis megmondjak, h kivegyem-e, vagy nem.
Amugy inkabb az apolo fele hajlok. :))
Anyukamnak van tetkoja a hatan. Szoval olyan helyen lehet, ahol a ruha eltakarja. :)) amugy ajd n Is szeretnek tetkot. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!