Továbbtanulás előtt állok, és nem tudom, mennyire keresettek az alábbi szakok. Melyiket éri meg tanulni? -Földmérő és földrendező mérnöki, gazdálkodási és menedzsment, egészségügyi szervező szak, közszolgálati szak, ill. műszaki menedzser szak.
-Földmérő és földrendező mérnöki - Büfészak, 0-t ér.
-gazdálkodási és menedzsment - Fizetős büfészak, 0-t ér.
-egészségügyi szervező szak - Büfészak, 0-t ér.
-közszolgálati szak - Büfészak, 0-t ér.
-műszaki menedzser szak. - Még ez az eddigi legjobb választásod, bár épp csak egy fokkal. Ha már érdekel a műszaki dolog, akkor miért nem akarsz igazi műszaki szakra menni? Gépész vagy villamos mérnök, specializálódva arra, ami csak érdekel.
Földmérőnek nem menj, egy jó ideje nagyon halott a szakma.
Üdv
Halász Zsolt Földmérő
Akkor sajnos a földmérő szak nem a legjobb választás lenne ezek szerint... Az egészségügyi szervező szakot gondoltam a legérdekesebbnek, és szerintem nem ebben a szakmában lehet elhelyezkedni a legkevésbé.
Gazdasági suliba járok, érettségi után maradtam egy évet még tanulni, és ebben az irányban is szeretnék elhelyezkedni, de a ponthatárt eléggé felviszik a gazdasági szakokon:S Még a logisztika is érdekelne, de olyan szakot nem igen találok, amin egyből ezt lehetne tanulni...
Kedves kérdező!
Ne haragudj, hogy előszőr az első hozzászólóhoz üzenném a válaszomat. Nagyon elegem van abból, hogy büfészaknak hívnak minket..Első éves vagyok, és megszakadok a tanulásban. Anamia, patológia, kemény infó, adatbázis, és még keményebb matek. Ugynaúgy megdolgozunk a diplománkért, mint bárki más, sőt lehet hogy keményebben is!
Kérdező..ahogy írtam a fentiekben, vannak nehéz tárgyak, de érdekes. Nyílván tanulni kell, de aki egyetemre/fősulira megy, az tudja hogy ezzel jár. 3 szakirányt választhatsz, azt mondják hogy a turizmusos nem a legjobb. Sokan az ügyvitelszervezőre szavaznak. Ráadásul, a felvi szerint 2OO OOO-3OO OOO köröül van a fizu.:)
Remélem segítettem valamit, kérdezz bátran ha érdekel még valami.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!