Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen extra nagy pofátlan...

Ilyen extra nagy pofátlan kérés a párom 25 éves lányához, hogy vigyázzon a babánkra?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos lányunk, nekem ő az egyetlen gyerekem, a páromnak az előző házasságából van egy 25 éves lánya. Rengeteget segítünk neki, pénzeljük, mert ő mindig belefog valami vállalkozásba, mindig más tanfolyam stb, persze be nem fejezi mert megunja... Most lesz legjobb barátnőm esküvője, megkértem a párom lányát, vigyázzon aznap a babára, erre teljesen kifakadt, hogy milyen pofátlan vagyok és a párom is torkomnak esett, hogy miért a lányát terhelem ezzel, mikor lehet hívni bébiszittert is (nem szeretnék idegent beengedni..). Most komolyan ekkora nagy kérés és én vagyok a rossz? 10 órát kellett volna átjönnie. De persze mikor fényképezgetni kell a gyereket meg feltölteni vele a szelfiket ide-oda akkor "édes csodám, kishúgom"...
2019. ápr. 16. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
69%
#17 meg a többi hasonló. Igen, maguknak szülnek elsősorban. De nehogy már ez annyit tegyen, hogy soha de soha de soha nem kérhet meg egy-egy családtagot, hogy vigyázzon már kicsit a gyerekére. Érdekes, én 2 hete a szomszédom 2 gyerekére vigyáztam 18:30-tól 23:30-ig úgy, hogy vittem magammal az 5 hónapos babámat. Miért? Mert megkért, és egy percig sem gondolkoztam azon, hogy igent mondjak-e, mert tudtam, hogy megbirkózom a dologgal, és valószínűleg ő is segíteni fog, ha nekem bármi nyavajám lesz. Pedig még csak fél éve lakunk itt, ők pedig 3 hónapja költöztek ide, nem is egy család vagyunk, de ezt nevezik SEGÍTŐKÉSZSÉGnek, ami elárulom, nem egy alantas személyiségjegy.
2019. ápr. 16. 22:21
 22/72 anonim ***** válasza:
76%
Na igen, ez a másik. Adott egy 9 hós gyerek, aki eddig még sosem volt az anyja nélkül... Erre hirtelen rögtön egy éjszakával kezdjék?
2019. ápr. 16. 22:22
 23/72 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem nagy kérés, de ha nem vállalja úgysem tudsz mit csinálni. Ezen amúgy kár volt összeveszni, egyszerűen csak meg kellett volna kérdezni tud-e vigyázni a féltestvérére egy éjszakát, ha nemet mond, jöhet a baby sitter.
2019. ápr. 16. 22:22
 24/72 A kérdező kommentje:
Hát én félek a bébiszittertől, úgyhogy itthon maradok!!!
2019. ápr. 16. 22:24
 25/72 anonim ***** válasza:
64%
De 21-es, éppen ezaz, hogy neked már van egy gyereked, nagyjából tudod is, mire számíts. Erre itt van egy huszonéves lány, aki SEMMIT nem tud, most kéne megtanulnia pelenkázni, etetni, altatni. A baba sem volt még az anyja nélkül, valószínűleg nem is alussza át az éjszakát. Inkább egy tapasztalatlan fiatal, aki legalább rokon, mint egy tapasztalt felnőtt?
2019. ápr. 16. 22:24
 26/72 anonim ***** válasza:
83%
De Kérdező, miért nem a férjed marad otthon?
2019. ápr. 16. 22:25
 27/72 anonim ***** válasza:
90%
Na és ha a párod maradna otthon vele, te meg elmennél nélküle?
2019. ápr. 16. 22:28
 28/72 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként nálunk is akkor volt a feleségem egyik legjobb barátnőjének az esküvője, amikor a lányom 7 hónapos volt, ráadásul a mi lányunk cicizett még, az esküvő meg 100 km-el odébb volt.

Foglaltunk szállást az esküvő helyszíne melletti szállodában. Odamentünk hárman (feleségem, lányom és én). Megnéztük a ceremóniát, megvacsoráztunk, vacsi végén a feleségem elment a szállodába a babával megszoptatta, elaltatta, ez volt kb. háromnegyed óra, addig én szórakoztam picit, utána cseréltünk, a továbbiakban én vigyáztam a gyerekre, a feleségem bulizott. Egyszer ébredt fel a gyerek az éjszaka közepén, éhes volt. Megcsörgettem a feleségemet, feljött, megszoptatta, gyerek visszaaludt, feleségem ment a dolgára, viszlát. Gyerek is jól elvolt. Feleségem is jól érezte magát. Én is elvoltam, ennyi.

2019. ápr. 16. 22:30
 29/72 A kérdező kommentje:
A párom nem akar egyedül elengedni.
2019. ápr. 16. 22:32
 30/72 anonim ***** válasza:
76%
Nem lenne ez nagy kérés, ha jó lenne a viszonyotok, de egyértelműen látszik, hogy te nem szereted ezt a lányt, és irigykedsz rá. "pénzeljük" Kétlem, hogy te a GYED-edből pénzelnéd, az apja meg annyit költ rá, amennyit akar, még csak nem is a férjed, nincs közös vagyon. Biztos érzi a lány, hogy mennyire utálod őt.
2019. ápr. 16. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!