Ilyen extra nagy pofátlan kérés a párom 25 éves lányához, hogy vigyázzon a babánkra?
Egyébként nálunk is akkor volt a feleségem egyik legjobb barátnőjének az esküvője, amikor a lányom 7 hónapos volt, ráadásul a mi lányunk cicizett még, az esküvő meg 100 km-el odébb volt.
Foglaltunk szállást az esküvő helyszíne melletti szállodában. Odamentünk hárman (feleségem, lányom és én). Megnéztük a ceremóniát, megvacsoráztunk, vacsi végén a feleségem elment a szállodába a babával megszoptatta, elaltatta, ez volt kb. háromnegyed óra, addig én szórakoztam picit, utána cseréltünk, a továbbiakban én vigyáztam a gyerekre, a feleségem bulizott. Egyszer ébredt fel a gyerek az éjszaka közepén, éhes volt. Megcsörgettem a feleségemet, feljött, megszoptatta, gyerek visszaaludt, feleségem ment a dolgára, viszlát. Gyerek is jól elvolt. Feleségem is jól érezte magát. Én is elvoltam, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!