Nem várt gyermek?

Figyelt kérdés

Olyan embereket ( nőket ) keresek akik nem akartak semmiképp gyereket, de valahogy mégis “becsúszott”, és ki is hordták a babát, még akkor is ha abszolút nem örültek az egésznek.

Hogyan csináltátok végig?

Változott a gyerekek iránti hozzáállás ?

Változhat valami a szülésig, vagy marad a kilátástalan jövőkép ?

#terhes #nem várt gyermek
2019. ápr. 5. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10 evvel ezelott miert orultel volna neki? Azota mi valtozott?

En bennem soha nem volt vagy hogy legyen gyerek. Azt tudtam hogy majd lesz egyszer de ugy sose izgatott a dolog. Aztan terhes lettem. Hat nem akartam elhinni. Erosen gondolkodtam mi legyen. Panik es hasonlok hogy minden megvaltozik es uristen. Kezdtem magam felkesziteni es lassan megbaratkoztam a gondolattal.Es lett egy teljesen tunetmentes terhessegem. Egy gyors, sima csaszarom. A szules nagyon jo elmeny. A baba aludt kb kezdettol. Egyaltalan nem bantam meg. Sot! Azota lett mar meg masik ketto is😄

2019. ápr. 6. 09:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Fiatalság bolondság. Nagyon szerelmes voltam és a lelkem el adtam volna az ördögnek egy gyerekért. Kb 4 évig próbálkoztunk tök feleslegesen a volt barátommal, egyszerűen nem jött össze. Ő szakítás után egy egy éjszakás kalandból apuka is lett.

Aztán ezen sokat őrlődtem,és elfogadtam hogy nekem soha nem lesz gyerekem... kis idő múltán egy nőgyógyász is közölte “finoman” hogy nekem természetes úton az életben nem lesz gyerekem. Eközben meg megfigyeltem a gyerekes ismerőseim és arra a következtetésre jutottam hogy kb mindnek romokban az életük. Boldogtalan kapcsolatban élnek a gyerek miatt, le mondanak sokmindenről a gyerek miatt, semmi életük nincs... stb.Tehát úgy vettem észre hogy a gyerek egy akadály rengeteg embernek az élet sok különböző terén.

2019. ápr. 7. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Naná, sok mindenben akadályoz, hiszen alkalmazkodni kell hozzá, de rengeteg pluszt is ad helyette. Nem nézheted végig a kedvenc filmed, mert megijeszti a gyereket, de cserébe rádmosolyog a kicsi. Pelenkát kell cserélned akkor is, ha fáradt és beteg vagy, de cserébe megkapod az érzést, hogy valakinek te vagy a legfontosabb a világon.

Ezek kívülről ritkán látszanak, sokszor nehéz értékelni, főleg mikor a gyerek rángatja az ajtót, miközben kakilsz, rád meg a sírás jön, hogy még itt sem lehetsz egyedül ahelyett, hogy arra gondolnál, hogy annyira fontos vagy neki, annyira szeret, hogy retteg, hogy eltűnhetsz..

Gyereket nevelni kényelmetlen, de ezt a fajta szeretetet átélni minden nap kárpótol érte.

2019. ápr. 8. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!