Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kapcsolatba vállaltá...

Hány éves kapcsolatba vállaltátok az első gyermeket?

Figyelt kérdés
Jó döntés volt vagy várni kellett volna?

2019. ápr. 4. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

13 éve voltunk együtt, ebből 8 év házasság. Tervezett baba, elsőre összejött.

Jó döntés volt. Nem lesz több.

2019. ápr. 4. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem egészen 2 éve voltunk együtt (2 hónap híján), ebből másfél éve már együtt éltünk, mikor pozitív lett a teszt. Picit több, mint 12 éve vagyunk együtt, a fiúnk 9,5 éves, a lányunk 2,5 éves és májusban születik a 3. gyermekünk. 3 éve vagyunk házasok. Mi így terveztük, bár a 3. babát hamarabb, de 1 éve volt egy missed ab-om.
2019. ápr. 4. 11:01
 13/19 anonim ***** válasza:

A 10. évfordulónk előtt egy hónappal döntöttünk úgy, hogy elkezdünk próbálkozni, így az évforduló után pár nappal már pozitív volt a tesztem. Nyáron érkezik is az első babánk.

4 éve házasok vagyunk. Igazából csak és kizárólag az anyagiak miatt döntöttünk így, a kapcsolatunk már jóval előbb elbírta volna a családalapítást, de egyikünk sem szeretett volna ebbe biztos alapok nélkül belevágni, ezért alakult így.

Jó döntés volt, nem bántuk meg, nem csúsztunk le semmiről. Én most vagyok 29, férjem 32 éves.

2019. ápr. 4. 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

2 éve voltunk együtt abból 1,5 éve éltünk együtt. Vicces volt igazából mivel január 11-én kérte meg a kezem, (február 19-én tudtuk meg, hogy terhes vagyok), augusztus 11-én házasodtunk össze és szeptember 11-én született a kislanyom. Utána évben január 11-én vettük meg a közös otthonunkat. Azt hiszem a 11 a szerencse számunk😂

Egyáltalán nem bántuk meg, életünk legjobb döntése volt.

2019. ápr. 4. 11:41
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
10 év
2019. ápr. 4. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:

7 eve voltunk egyutt, (nulladik perctol egyutt eltunk), de csak akkor hazasodtunk ossze, es onnantol probalkoztunk. Vegul majdnem 3 ev mulva szuletett meg az elso gyerekunk, utana meg 2.

A ferjem amugy mar korabban is szeretett volna, en nem ereztem meg magamat kesznek ra.

Ami azert fura, mert utolag, ha valamit banok az az, hogy nem korabban szultem. Hiszbigyvtolodott a tobbi gyerek is, a harmadiknal mar 36 voltam, ami amugy abszolut nem sok, sokan akkorra varjak az elsot vagy meg akkor sem - en valahogy megis mar rettentoen vennek ereztem magam 😂: turelmetlenebb voltam stb. Ma meg mar, hej, de fiatalnak tunik az a 36 is 😁

2019. ápr. 4. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztusban voltunk együtt tíz éve, 3 éve éltünk együtt. Idén terveztük az esküvőt, de a kisfiam úgy döntött, ő érkezni szeretne. Nem volt tervezett baba, mert elméletileg nem eshettem volna természetes úton teherbe. Ő a mi kis csodánk. 26 éves vagyok, párom 29.
2019. ápr. 4. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:
7 ev utan szerettuk volna, de ennek mar 2 eve, meg mindig probalkozunk az elso babaval. Mostmar 9 eve vagyunk egyutt (egyutt is elunk a kezdetektol), es mar 5 eve hazasok.
2019. ápr. 6. 11:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: nem volt jo dontes eddig varni, csak szerettunk volna eloszor sajat lakast. Eskuvo utan azonnal el kellett volna kezdeni probalkozni.
2019. ápr. 6. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!