Hány éves kapcsolatba vállaltátok az első gyermeket?
13 éve voltunk együtt, ebből 8 év házasság. Tervezett baba, elsőre összejött.
Jó döntés volt. Nem lesz több.
A 10. évfordulónk előtt egy hónappal döntöttünk úgy, hogy elkezdünk próbálkozni, így az évforduló után pár nappal már pozitív volt a tesztem. Nyáron érkezik is az első babánk.
4 éve házasok vagyunk. Igazából csak és kizárólag az anyagiak miatt döntöttünk így, a kapcsolatunk már jóval előbb elbírta volna a családalapítást, de egyikünk sem szeretett volna ebbe biztos alapok nélkül belevágni, ezért alakult így.
Jó döntés volt, nem bántuk meg, nem csúsztunk le semmiről. Én most vagyok 29, férjem 32 éves.
2 éve voltunk együtt abból 1,5 éve éltünk együtt. Vicces volt igazából mivel január 11-én kérte meg a kezem, (február 19-én tudtuk meg, hogy terhes vagyok), augusztus 11-én házasodtunk össze és szeptember 11-én született a kislanyom. Utána évben január 11-én vettük meg a közös otthonunkat. Azt hiszem a 11 a szerencse számunk😂
Egyáltalán nem bántuk meg, életünk legjobb döntése volt.
7 eve voltunk egyutt, (nulladik perctol egyutt eltunk), de csak akkor hazasodtunk ossze, es onnantol probalkoztunk. Vegul majdnem 3 ev mulva szuletett meg az elso gyerekunk, utana meg 2.
A ferjem amugy mar korabban is szeretett volna, en nem ereztem meg magamat kesznek ra.
Ami azert fura, mert utolag, ha valamit banok az az, hogy nem korabban szultem. Hiszbigyvtolodott a tobbi gyerek is, a harmadiknal mar 36 voltam, ami amugy abszolut nem sok, sokan akkorra varjak az elsot vagy meg akkor sem - en valahogy megis mar rettentoen vennek ereztem magam 😂: turelmetlenebb voltam stb. Ma meg mar, hej, de fiatalnak tunik az a 36 is 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!