Hogyan süssek 1 évesnek gofrit?
Figyelt kérdés
Egy kis változatosság kellene és mi is szeretjük, csak a miénkben sok vaj van...2010. júl. 4. 15:42
1/7 anonim 

válasza:

Én egyéves korában már nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel. Mindenből kapott, amit mi is ettünk. a babák többségének ez semmi gondot nem okoz. Nagy mennyiséget úgysem fog enni belőle.
2/7 anonim 

válasza:

nekem van receptem amiben bár vaj nincs egy gramm se, de olaj igen (az se sok).
25 dkg liszt
2 teáskanál porcukor
2 teáskanál sütőpor
1 csipet só
3,5 dl tej
3 tojás
8 evőkanál olaj
3/7 anonim 

válasza:

sütiben az olaj jobban leterheli a gyomrot, mint a vaj. Én inkább vajjal csinálnám.
4/7 anonim 

válasza:

Én még egyévesnek nem adnék tejet még legalább félévig!Olyat se miben van adalék ként.
5/7 anonim 

válasza:

igen igaz hogy a vaj nem terheli meg annyira, úgy is csinálhatod hogy megolvasztod és úgy evőkanálba. tejet lehet úgy is helyettesíteni hogy baba tápszerrel és azt belerakod ugyanolyan ízű lesz a kisgyereknek. mi is így csináltuk a sütiket mikor megmaradt tápszer. de végülis ha ennyire cifráznád te is mert félted a kicsit (ami jogos) akkor érdemesebb más sütit csinálni nem gofrit.
6/7 anonim 

válasza:

annak, aki a receptet írta:
ez az első recept, amivel tökéleteset sütöttem, köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!