2 évesnek való a leporelló még?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 21:47
1/4 anonim válasza:
Mi az a leporelló? Nekem már 2,5 éves a lányom, mégsem tudom, milyen leporellóról van szó.
2/4 anonim válasza:
Kemény lapos mesekönyv a leporelló.
Szerintem igen, kisfiam másfél éves, tucatnyi van neki, imádja nézegetni, lapozgatni, állatosak vannak főleg. Minden este azok valamelyikéből mesélünk. Ha normál papír lapos könyv kerül a kezébe, akkor széttépi azonnal, de a leporellókat nem bántja. Szerintem ez még így fog maradni egy darabig. Kis papírtépkedő bajnokom van ugyanis. :)
3/4 anonim válasza:
Az én 2 évesem már jobban szereti a puha lapos mesekönyveket. A leporelloit már unja, hiszen azokat nézte 1 éves korától majdnem 2 éves koráig.
De az enyém sosem tépte a könyveket.
4/4 anonim válasza:
ha eljátzsik vele, akkor miért ne, ez nem korfüggő.
Az én 2 éves láynom egész nap kisautókkal játszik, tologatja őket, magyaráz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!