Ha roma származású babát fogadnánk örökbe, az jó döntés lenne?
Ne haragudjatok, de szerintem nem a borszinunk vagy a fajtank hatarozza meg azt, hogy milyen ember lesz belollunk. Nem azert irom mert roma vagyok. Egyetertek azzal a valaszoloval aki azt irta, hogy a kesobbiekben a baratok meg a tarsasag amibe keveredik milyen hatassal lesz a gyerekre. Szerintem is sokat fugg attol, hogy mennyire lesz befolyasolhato a baratok meg ismerosok alltal. Mi fogja kesobb erdekelni az eletbe. Mennyire koti majd le a tanulas vagy egyebb dolgok. A genetika inkabb a fizikai hasonlosagokert, kulombozo betegsegek oroklesert felelos, meg neha felismersz par hasonlosagot a nagyszulok, szulok es gyerekek kozott, hogy felenk mint a nagymamaja vagy hangos mint az apuka stb. de a tetteinkert es a jovonkert csakis mi vagyunk felelosek. Nallunk mindket szulo koran elkezdett dolgozni 16 evesen, nincs semmi vegzetseguk. Nekem is csak eretsegim van, soha nem igazan erdekelt a tanulas, de aztan latnatok az ocsemet. Mar a masodik egyetemet vegzi es ket idegen nyelvet beszel kozepfokon. Soha senki nem eroltette a tanulasra vagy barmire. Egyszeruen ilyenek a baratai es az egesz tarsasag amibe gyerek kora ota keveredett. Egyszeruen erdekli a tunulas es szeret tanulni.
Ha majd nagyobb lesz egy gyerek, lehet, hogy erdekelni fogja a sajat kulturaja de szeritnem ebbe nem latok en szemely szerint semmi rosszat. Otthon mindig nallatok fogja erezni magat ha megkapja a szeretetet meg a torodest.
En azt mondom neked nyugodtan fogadjatok orokbe egy roma babat, nekem ez a velemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!