Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » P2 volt a citologiai eredménye...

P2 volt a citologiai eredményem 16 éves korom óta mióta az első szűrésen voltam! Ez baj?

Figyelt kérdés
Terhesen is az volt most megint vettek és az meg nem jött meg de valszeg most is az mert mindig az! Ez gáz lelet? Mindenhol azt olvasom valami gáz van ilyenkor na de máshol meg azt írják minden nemi életet élő nőnek p2 mindenkinek p2 általában. Ritka a P1 ez igaz?
2019. márc. 19. 08:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A P4 a kórós ! P3 volt nekem terhességem előtti évben. Arra sem mondott semmit a doki, amikor terhes lettem akkor jött az éves rákszűrés - P1 lett az eredményem- tökéletes volt.

MIért paráztatod magad feleslegesen ????

2019. márc. 19. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
11 vagyok, elirtam P2 lett terhesen az eredmény nem P1
2019. márc. 19. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Én túl vagyok két szülésen, de két éve volt egy P1-es eredményem. Én azon paráztam, hogy tuti összecserélték valaki mintájával :)
2019. márc. 19. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
A p2 negatív lelet. Bár a papanicolau beosztás elég elavult, a bethesdat használják, ahol részletesen leírják a dolgokat. Ha nincs semmi megjegyzés mellett (pl. Gyulladás, HPV gyanú stb), akkor ez negatív lelet.
2019. márc. 19. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

48 vagyok egesz eletemben p1 volt a szures es hpv negativ extra penzert szurnek hpv is

Es szultem 4 gyereket

De egyetlen egy szex artnerem volt es van a ferjem

2019. márc. 19. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Ok, ügyes vagy! És ennek mi az értelme a kérdésre vonatkoztatva?
2019. márc. 20. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:
...csak annyi utolsó, hogy a sok fac váltogatás is okoz kóros elváltozást, és rákot is okozhat...
2019. márc. 20. 08:47
 18/20 anonim ***** válasza:

mert itt állították P1 csak szűz lányoknak van.

Némileg ellentmond hogy sok nőnek szülés-többszöri szülés után is az, és egyikünk sem Szűz Mária, gyerekünk meg nem Jézus.

2019. márc. 20. 08:54
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Kedves "egyfacos" válaszoló. Ez nem attó függ, hányon ültél. Vannak akiknek szűzen sem P1 az eredménye. A hülyeség is veszélyes, nem csak a nemi élet. Főleg ha szaporodsz is. Szerintem ha annyira büszke vagy arra hogy csak egyel volt dolgod, esetleg tetováltasd a homlokodra. az unokák is tanulnak belőle.
2019. márc. 20. 08:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem attól függ, de ha váltogatod az esély is nagyobb rá, hogy elkapod. Ha hiszed ha nem.
2019. márc. 20. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!