P2 volt a citologiai eredményem 16 éves korom óta mióta az első szűrésen voltam! Ez baj?
Figyelt kérdés
Terhesen is az volt most megint vettek és az meg nem jött meg de valszeg most is az mert mindig az! Ez gáz lelet? Mindenhol azt olvasom valami gáz van ilyenkor na de máshol meg azt írják minden nemi életet élő nőnek p2 mindenkinek p2 általában. Ritka a P1 ez igaz?2019. márc. 19. 08:09
1/20 anonim válasza:
Én vagy 6 éve járok minden évben, de mindig p2 volt.
A doki azt mondta ez normális, és nem is foglalkozott vele.
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem se foglalkozik vele.
Na de ha beirok keresőbe minden létező orvosi portálon az van hogy relatív hám jóindulatú elváltozás stb.
Nem értem ezt neten ezeket olvasom elismert portálokon az orvos meg mást mond meg szrik ra
2019. márc. 19. 08:17
4/20 anonim válasza:
Nekem is azt küldték, hogy P2 negatív. Nekem eszembe se jutott ezen agyalni. A dokim azt mondta, ha gáz van hív, ha minden oké, csak küldik az sms-t. Ha negatív, hát negatív, minek idegeled még magad pluszban? Az orvos úgyis mondja, ha valami nem oké
6/20 anonim válasza:
Hpv fertozes kovetkezmenye
Hasznalj ovszert
7/20 anonim válasza:
egyetlen egyszer volt p1-mikor második gyerekemmel voltam várandós, egyébként mindig p2.
8/20 anonim válasza:
P1 csak a szűz lányok esetében lehetséges. (Nem tudom, az utolsó válaszolónak, hogy lett 1 gyerek után is P1.) Onnanstól P2, ahogy elveszíted a szüzességedet.
9/20 anonim válasza:
Én is hallottam már, hogy p1 csak szűz lányoknak van, de ez nem igaz. Anyukám 49 éves, neki mindig p1...
P2-re azt mondja a nődokim, hogy rendben van.
10/20 A kérdező kommentje:
Én meg szűz voltam és akkor is p2 volt.
Emlékszem.
16 éves voltam és még csak pettingeltunk tehát még csak igen szűz voltam
2019. márc. 19. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!