Mennyi pénz szükséges 3 gyerekhez?
Figyelt kérdés
A párommal erről beszélgettünk és kicsit össze is vitáztunk, mert szerinte havonta 200 ezer forintba kerül 3 gyerek, mondtam neki, hogy biztos hogy nem kell ennyi pénz, majd jött azzal, hogyha nagyobbak akkor biztos ennyibe kerülnek mert, jönnek hogy anya ez kell apa ez kell, erre mondtam neki, hogy nem kell elkényeztetni őket, de szerinte meg kell venni amit szeretnének (ő gyerekként mindent megkapott, ami szerintem egy gyereknek nem túl jó ha minden az ölébe hullik)2019. márc. 17. 17:44
21/22 anonim válasza:
Kíváncsi lennék így több mint 5 év elteltével hogyan látjátok ugyanezt a kérdést.
Minnyi pénz kell havonta 3 gyerekre? Mennyi egy öttagú család havi költségvetése?
22/22 anonim válasza:
#21 talán 600-700at mondanék. Ma voltam vásárolni semmi extra. Néhány gyümölcs, hús, pár apróság és 10k. Pedig szó szerint a két kezemben tudtam kihozni ezt a drága bevásárlást, nem teli szatyrokkal jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!