Meghívnátok ezt a kislányt a szülinapi bulira?
Figyelt kérdés
Kislányom elsős. Van egy nagyon jó barátnője (legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, hogy azok), aki vagy a fél osztályt elhívta a szülinapi bulijára, az én lányom viszont nem volt köztük. Gondolom, mégsem szereti őt annyira, vagy fogalmam sincs. Most lesz a lányom bulija, szeretné ezt a kislányt is elhívni, de én próbálom lebeszélni róla.
Ti meghívnátok ilyen esetben? A két gyerek azóta is nagyon sokat van együtt iskolán kívül is, nem tudom, mi az oka, hogy akkor az én lányom kimaradt.
2019. márc. 16. 13:11
12/12 anonim válasza:
Szia a legjobb amit tehetsz az nem beleavatkozni ebbe! A gyerekek ilyenek, csak mi felnöttek komplikáljuk túl ezeket a dolgokat! Csináld amit a lányod kér! A legrosszabb amit tehetsz az hogy megmondod kivel vagy kivel ne barátkozzon, hívjon stb... a gyerekek mindent megoldanak maguk közt. Valamint elkerülheted a kényelmerlen szitut a másik szülövel szemben! Hidd el az ilyen elsös ki miért nem hívott meg kit annyira gyermeteg és lényegtelen aggódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!