Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két szülinapi buli, fura?

Két szülinapi buli, fura?

Figyelt kérdés

Elsös lányomat meghívta egy barátnöje a szüli napjára meghívot is kapott. Sokat beszél erröl a lányról. Örült neki.

Na de most mesélte a lányom, hogy 2 szülinap lesz amire meghívta a fél osztályt, de oda nem fért ö és egy másik kisány be és öt meg ezt a másik kislányt meghívta egy másik napra.

Nekem ez annyira fura. A családot egy kicsit sem ismerem, de általában az iskolánkba több helyröl jönnek családok, más ovikból így több "idegen" meghívása van az összes gyerekemnek.

Lányomat ez egyáltalán nem bántja de mit gondoljak erröl?

Megvettük már az ajándékot is, és nekem egy kicsit olyan, hogy a születésnapjára nem akarja meghívni, de játszani ajándékkal áthívja...

2019. febr. 25. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lányod örül neki, akkor mi a gond? Jobb lenne, ha egyáltalán nem hívta volna meg, és csalódott lenne? Én sosem szoktam elvárni semmit az ajándékért cserébe. Van, hogy hatalmas játszóházi bulira hívják, van, hogy csak otthon játszogat 3-4 lány. Én nem teszek különbséget, a lányom mindkettőt élvezi.
2019. febr. 25. 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
De , elég zavaros. Nincs a meghívón a szülei telefonszama? Én ilyen kicsi gyerek esetében megkeresnem őket, a részletek miatt vagy h minek örülne a lányuk indokkal, pontos cím, ilyenek. Az én lányom nagycsoportos de mindig a szülők intézik a meghivast emailben vagy facebookon, a sima meghivo mellett.
2019. febr. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!