Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülinapi buli ötletek?

Szülinapi buli ötletek?

Figyelt kérdés

Előre kérem, ne tegyék át másik kategóriába.

Szóval arról van szó, hogy a fiam 6 éves lesz, hétvégén ünneplünk. Tesómék jönnek 3 gyerekkel (11, 9, 3 éves fiúk), sógoromék szintén 3 gyerekkel ( 5 éves fiú, 2,5, 10 hónapos lányok), egy barátja 10 éves fiú, 2 ovis társa 5 évesek (1 lány egy fiú) + a felnőttek. Délutánra hívtuk őket, én úgy terveztem, hogy kis díszítés, lufi ilyesmi. A szobába beszabadulhatnak, ha jó idő van az udvaron trambulinozhatnak, játszhatnak. Torta alap, kis rágcsa, ropi, apró sütik, nápolyi, gyümölcslé.

Arra gondoltam még, hogy csinálok mini fasírtokat, pálcikára felszúrva ubival, sajtkockával, szintén ilyen "nasi" falatoknak.

Mit gondoltok elég lesz, vagy már túl sok?

Teljesen tanácstalan vagyok, nem hívtunk még ekkora vendégsereget a szülinapjára, nem tudom mit illik, nem illik ilyenkor. Segítsetek!

2015. szept. 21. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
én inkább szendvicseket csinálnék, mert meg fognak éhezni a gyerekek is a játék közben, meg a felnőtteknek is jól fog esni :) sonkás-szalámis , főtt tojás,reszelt sajt, uborkát paradicsomot, paprikát tennék külön tányérra ha valaki szeretne enni mellé :) pogácsát is csinálnék :)
2015. szept. 21. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
én fogpiszkálós falatokat nem csinálnék, mert sok lesz a gyerek, óhatatlan hogy a pálcikával szaladgálnak, ugrálnak, és még baleset is lehet belőle. Inkább zsúrszendvicseket vagy mini pizzát készítenék.
2015. szept. 21. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, hasznosak nagyon! :D
2015. szept. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!