Szülinapi buli a vendégnek kerül valamibe?
Figyelt kérdés
A gyerekeimet az oviból meghívta egy kislány a szülinapi bulijába. Most először mennek ilyesmire. Utána néztem, és egy nagyon drága helyre szervezték, ahol program is várja a gyerekeket. Fejenként 4000ft-ért.
Ha a meghívón nem szerepel és anyuka sem mondta, akkor ugye ezt az összeget nem nekünk (a vendégeknek) kell kifizetni? Csak mert hónap végén 2x 4000ft nekem nem fér bele.
2013. jan. 22. 11:37
1/4 anonim válasza:
Fel van tüntetve, hogy fejenként 4000ft? Ha biztosra akarsz menni akkor kérdezz rá a szülőknél szerintem. Mert elvileg vendégségben nem kell kifizetni a kajánkat és semmit, cak ajándékot vinni, és pont. Vagy az anyukát kérdezd meg, vagy egy másik meghívott gyerek anyukáját.
2/4 anonim válasza:
Ha nem jelezték, hogy fizetni kell, akkor ők állják a költségeket. Amúgy is elég csúnya lenne, ha meghívás után még nektek kellene fizetni...
3/4 anonim válasza:
Erre szerintem kérdezz rá az anyukánál, az a biztos. Bár nem mondta és nem szerepel a meghívón, de lehet hogy a "belépőt" nektek kell kifizetni, ők meg "csak" meghívták a gyerekeidet, hogy ünnepeljenek az ő kislányával. Inkább kérdezz rá valahogy minthogy elmentek és ott ér kellemetlen meglepetés.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs odaírva, csak nagyon meglepett mikor rákerestem a helyre a neten.
Nem tudom milyen az anyagi helyzete a családnak, nem is foglalkoztam vele soha, nem hivalkodóak. Csak ahogy láttam, minimum 100 ezerbe kerül nekik ez a muri, ezért fordult meg a dolog a fejemben.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 22. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!