Gyerek nélkül milyen öregkorom lesz? Lehetek boldog
anélkül is?
Figyelt kérdés
Nem lehet egészségügyi okokból. Már elfogadtam, csak nagyon sokan mondogatják, hogy az nem élet ,meg szomorú lesz a későbbi életem és magányos. És ez megijeszt. Meg rossz, hogy lesajnálnak. Így nehéz megőrizni a jó közérzetet. Az is rossz, hogy a gyerekesek ellerülnek mert nem tudom velük megosztani az én gyerekem milyet kakilt aznap. 😕 Mintha nem lehetne másról beszélni.
67%-os szerintem hagyd ott őket. Ha így neveled fel a gyerekeidet minimum lelkinyomorékok lesznek. Hagyd inkább őket hátha az apjuk talál még egy szerető nőt maga mellé, aki a gyerekeket is elfogadja, és boldogságot ad számukra.
Most komolyan egy búvalb.szott akarva akaratlanul mindenért a gyereket okoló, utáló anya mire jó? Kiknek segít ha van?
Azért ahhoz gratulálok hogy sikerült kettőt is szülnöd. Egy után nem érezte, hogy nem neked való? Miért teszed tönkre ennyi ember életét?? Anyám borogass....
2019. márc. 16. 15:02
22/26 anonim válasza:
Rosszindulatú, buta és degradáló a viselkedésed.
Ez az évek múltán rosszabbodni fog, és a végén nyilván tök egyedül maradsz, mert még akinek fizetsz se marad meg melletted, családról, barátokról ne is álmodj.
2019. márc. 18. 14:13
23/26 A kérdező kommentje:
Lehetne, hogy ez ne itt és ne így? Azért az engem is érdeklne, hogy az első után miért lett második ha nem okoz örömet? Vagy 1 gyerekkel még kerek volt minden? Meg miért ennyire rossz? Nem szereted őket?
2019. márc. 18. 14:30
24/26 anonim válasza:
Mert az ilyenek szaporodnak mint a nyulak, aztán pont lekakilják hogy mennyi ember lesz lelkisérült miattuk.
Ezért mondom én nem kell mindenkinek gyerek. Nem kell tönkretenni feleslegesen életeket.
De az ilyen 67%-os félének gondolom mondhatod, most neki is az a legnagyobb baja hogy Ő Ő Ő, az meg hogy a két gyereke úgy éli le a mindennapjait, hogy az anyjuk véres rongyként néz rájuk akik fölöslegesek, zavarók az mellékes.
2019. márc. 19. 08:13
25/26 anonim válasza:
Gondtalan és szabad életed lehet gyerek nélkül. A gyerek rengeteg pénzbe kerül, így csak magadra kell költened, gyűjthetsz, így ha idős korodra egyedül maradsz és beteg leszel, akkor is lesz rá pénzed, hogy ápolót fogadj. Idős emberként nem kell aggódnod, hogy a felnőtt gyerekeid és unokáid hogyan boldogulnak az életben. Társaságod attól még lehet, sok idős embert ismerek, akik egész nap a neten lógnak (függetlenül, hogy van-e gyerekük) és nagyon jól elvannak, mások összejárnak a szomszédokkal, sétálnak vagy néha elmennek egy-egy rövid utazásra. Magányos lehet az is, akinek vannak gyerekei és népes családja, sajnos... Nekem a gyerekmentesség egyenlő a szabadsággal. Lehet, hogy csak azért gondolom így, mert van gyerekem és tudom, hogy mennyit kell miattuk aggódnom, hogy boldog életük legyen, és hogy mennyi lemondással jár, ha van gyerek.
2019. máj. 17. 15:11
26/26 anonim válasza:
Kötöttségektől mentes, megteheted, hogy csak a saját érdekeidet nézd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!