A szülés után lehet gyengebb is a menstruáció. Ha felelem miatt nem akarsz, megbánthatod, igen
2019. márc. 11. 13:38
2/13 anonim válasza:
Én elájultam annyira görcsöltem tiniként.
Szülés után gyógyszer sem kell.
Ha csak emiatt nem szeretnél, akkor meg fogod bánni.
2019. márc. 11. 13:41
3/13 A kérdező kommentje:
De miért jo az ha van gyerekem? Légyszi irjatok erröl is'mert nem sok jot latok benne. Dolgozzam ki a lelkem egy másik életért'aki lehet időskoromra le sem sz.r
2019. márc. 11. 13:54
4/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha fiataal, lehet azért látod így, később meg máshogy látod. Mondjuk, ha így gondolod, ne vállalj gyereket. Nekem is van olyan ismerősöm, aki sose akart, visszagondolva se bánja. Van akinek nem kell. Minden ember más. Nekem még nincs, de régóta szeretnék, mert ennek látom értelmét, és rengeteg örömöt ad.
2019. márc. 11. 13:58
5/13 anonim válasza:
Isten ovjon teged egy kisbabatol.. “ kidolgozom a belem egy olyan eletert aki kesobb le se szar “ ez meg neveles kerdese.
2019. márc. 11. 14:06
6/13 anonim válasza:
Hány éves vagy hogy így gondolkozol?
2019. márc. 11. 14:17
7/13 anonim válasza:
Ilyennek ne is legyen gyereke.
2019. márc. 11. 14:37
8/13 anonim válasza:
Azt is megbánhatod később, hogy lett gyereked, szóval sosem tudod meg, az élet hozza :)
2019. márc. 11. 15:43
9/13 anonim válasza:
Ilyen gondolatokkal en nem biztatnalak gyerekvallalasra.
Nekem szules utan 8-9 naprol 5 napra csokkent a menzeszem (eleve 23 honapig meg sem jott a gyakori szoptatas miatt), 2 erosebb nappal, de intimkehellyel az sem problema, a 3 gyengebb napon pedig a kehely miatt kb. el is felejthettem, hogy megvolt. Most varom a masodik gyerekunket. Sirtam az oromtol, mikor 2 ev varakozas utan vegre pozitiv lett a teszt. A fiam a ferjem mellett a legnagyobb ajandek szamomra a vilagon. Szeretem a munkam, korabban el sem tudtam kepzelni, hogy valakinek a gyerek is lehet eletcel, most mar nagyonis megertem. Rengeteg energiat megkovetel, aki nincskeszen ra, annak nem javaslom, de a legnagyobb oromforras is.
2019. márc. 11. 15:43
10/13 anonim válasza:
Ha te ilyeneket kérdezel hogy miért jó az hogy valakinek gyereke van, mi hiába mondunk bármit. Nem fogod megérteni. Nem tudod elképzelni azt hogy x hónap próbálkozás után pozitív tesztet csinálsz (én konkrétan bőgtem), vagy azt hogy milyen az amikor először meglátod az ultrahangon. Én biztos vagyok benne hogy bánnám ha nem lenne gyerekem de én azt is biztosra tudtam hogy akarom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!