Mit szóltok ehhez a névhez?
Figyelt kérdés
Horn Elina Lia!:)
De szívesen fogadok még ötleteket!!:)
2010. júl. 2. 22:00
2/14 anonim válasza:
Szép mindegyik de szerintem az Elina meg a Lia nem illik annyira egymáshoz.
3/14 anonim válasza:
Szerintem a Horn névhez mássalhangzóval kezdődő keresztnév kellene. Így igen rossz kimondani:Hornelinalia.
4/14 anonim válasza:
Hát nem egy nyerő párosítás,bocsi de ez így nagyon nem jó.Tényleg egy olyan név kéne hozzá amit ha kimond,értelmesen kivehető a keresztnév.Mert ahogy én ezt kiolvastam így volt: Hor nelina.Érted...?
5/14 anonim válasza:
Legyen Horn Lia és ahhoz válassz szerintem egy második nevet.
6/14 anonim válasza:
Nekem ez így kimondva nem tetszik. Alig tudtam kimondani.
Szerintem is mássalhangzóval kezdődő nevet keressetek inkább.
(Biztos, hogy lány? Ha fiú lehetne Gyula. Bocsi, nem tudtam kihagyni!)
7/14 anonim válasza:
Külön szép mindegyik,de ezt igy képtelenség kimondani
8/14 anonim válasza:
Nekem is inkább a kimondhatóságával van gondom:)
Horn Mici:D Egyből ez ugrott be, gondolom azért mert imádom Szabó Magda Abigéljét:)
Na ne ezt,mert ilyen nincs is, de mondjuk egy Horn Lina Eliza?
9/14 A kérdező kommentje:
Sajnos van Mici!A férjem unoka húgát így hívják!!Horn Mici Anna.Szegény kislány!:(
2010. júl. 3. 14:08
10/14 anonim válasza:
Nem jön be.Ha nem írva látom,ha kimondva hallom,nem tudom hol kezdődik a keresztnév és hol végződik a vezetéknév.Próbálj meg hozzá tenni egy egyszerű nevet pl. Eszter.Mondd ki így:Horn Eszter.Ugye mekkora különbség,mint Hornelinalia?Így próbálj választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!