Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Petra névhez? Szép?

Mit szóltok a Petra névhez? Szép?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 08:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép csak a környékünkön rengeteg van belőle. De ez ne tántorítson el hogy ezt adjátok:-)!
2010. dec. 9. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Felénk nincs egy pici Petra sem, csak 20-30 évesek :)

Szerintem szép név.

2010. dec. 9. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
3 Petrát ismerek,én azért nem adtam ezt a nevet a kislányomnak,mert van már a családban.Szép nevet választottál.
2010. dec. 9. 08:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, én ismerek Petrát 2 is, felnőttek már 20-30 körüliek, nincs valami jó véleményem róluk, de nem is futok szinte soha velük össze, ezért engem ez nem tántorít el.

Becézni hogy becéznétek? Petrus? Petrácska?

2010. dec. 9. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, nagyon aranyos név, én azokat a neveket szeretem inkább amelyeket nem nagyon lehet megbecézni.
2010. dec. 9. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik.
2010. dec. 9. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a nevem, de én annyira nem szeretem, valahogy sosem tartottam elég nőiesnek.

A becézéseit meg végképp nem szeretem. A Petrus a legáltalánosabb, de szerintem az már túl hosszú, meg valahogy nem is hangzik jól szerintem. Ugyan így a Petrácska is. Általános iskolás koromtól fogva az egyetemig próbáltak becézni az emberek körülöttem, de egyik sem tetszett. Amik eddig voltak: Pepe, Peti (hát nekem az öcsém Péter, ő A Peti, szóval engem nem kéne így hívni), Trusi, Truska, Pera, Pötyi, Pepszi, Petri.

2010. dec. 9. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
az én kislányomat is igy hivják.szerintem szép név.akit ismerek, ö 20 éves, és nagyon szereti a nevét.igazábol azért is választottam ezt a nevet, mert a vezeték nevéhez ez jobban passzolt.
2010. dec. 9. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
egyébként nem becézzük. én nem szeretem.Petrácska?! az olyan csunya.PETRA a neve és kész.!utolso voltam.
2010. dec. 9. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik! Anyukámnak is egyik kedvence. De Simon a vezetéknevünk és Simon Petrát kapából kettőt is ismerek a környéken. Így nem adtuk ezt a már gyakori nevet a mi tömegnevünk mellé.
2010. dec. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!