Mit szóltok a Küllikki névhez?
Ilyen h*lye nevet még életemben nem hallottam...
Nem tudom megmagyarázni miért, de nagyon sz*r.
Szerintem nagyon jó!
Érdekes név és az jut róla az eszembe hogy a viselője nagy dolgokra hivatott.
Szia!
Tegnap válaszoltál egy általam névvel kapcsolatban feltett kérdésre, és írtad a Küllikki-t. Még este is eszembe jutott, és szerintem egyáltalán nem borzasztó. Csúfolni, kifigurázni minden nevet lehet, de ha ez a név neked jelent valamit, a gyereked is tudni fogja viselni. Úgy, ahogy az én lányom a Sábát.
Több neves topikot is olvastam, és annyian írják érdekes nevekre, hogy "majd csúfolják a többiek", de kérdem én, a gyerekek kit nem csúfolnak? Aki szemüveges, ducibb, vagy éppen vékonyabb, visszahúzódó, alacsonyabb vagy magasabb mint a többiek...Ja és kik is lesznek a "csúfolók"? Brendonok, Krisztoferek, Szebasztiánok,Dzseniferek, Napsugarak, Zsaklinok, stb.?
Nekm is volt pl. Lola nevű oszt.társam, 20 éve ez is elég furának hangzott, de hamar megszoktuk.
És attól, hogy magyarok vagyunk, a sok ősmagyar név között is vannak furcsa hangzásúak.
Én nem gondolom,hogy csúfolni fogják.
Manapság annyi fura név van, a gyerek meg még nem tudja, hogy az fura, mert a többit sem ismeri először még.
Az én időmben még talán megmosolyogtak egy érdekes nevet de manapság már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!