Ha a beagyazódás vége felé ugráló, kocogó gyakorlatot végzek és hasprést az befolyásolja a folyamatot?
Még van 2 nap a mensisig viszont fájdogál a hasam, de tegnap gyerekekkel gimnasztika gyakorlatokat csináltunk, hirtelen bele sem gondoltam,hogy nem kéne. Szóval ha esetleg beagyazódás volt, akkor lehet emiatt nem sikerül vagy ha már sikerült esetleg mégis megjön mert megerőrltettem magam?
Köszi előre is a válaszokat.
A beágyazódás nem ennyire érzékeny. Valóban nem a legjobb, de nem ezért nem sikerül, ha nem sikerül.
Nálunk lombik után is javasoltak pici mozgást, nem megerőltető, hanem olyan lazát, hogy működjön a méh vérkeringése.
Köszi a választ.
Nem vagyok hülye vagy tudatlan,tisztaban vagyok az emberi test működésével, csqk nagyon izgulok,és ha az ember elkezd olvasni a neten pláne elbizonytalanodik,megijed.
Pont ezért ne olvasgass, ne izgulj! :-)
Ha sikerült, sikerült, egy pár nap és kiderül. Hajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!