Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a beagyazódás vége felé...

Ha a beagyazódás vége felé ugráló, kocogó gyakorlatot végzek és hasprést az befolyásolja a folyamatot?

Figyelt kérdés

Még van 2 nap a mensisig viszont fájdogál a hasam, de tegnap gyerekekkel gimnasztika gyakorlatokat csináltunk, hirtelen bele sem gondoltam,hogy nem kéne. Szóval ha esetleg beagyazódás volt, akkor lehet emiatt nem sikerül vagy ha már sikerült esetleg mégis megjön mert megerőrltettem magam?

Köszi előre is a válaszokat.

2019. márc. 10. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyi számítana, akkor már kihalt volna az emberiség. Ha ettől nem esnél teherbe, akkor ott más gondok vannak.
2019. márc. 10. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Ez a legbugyutább kérdés,amit eddig olvastam az oldalon.Ezeket ti tényleg komolyan gondoljátok?Ennyi ésszel akarsz gyereket vállalni?
2019. márc. 10. 09:29
 3/7 A kérdező kommentje:
2. Akkor nem eleget olvastál az oldalon.. kössz de több eszem van,mint Neked aki csak azért válaszol,hogy a másikba rúgjon, oke lehet hülye kérdés csak annyi mindenről olvasni mit ne csináljon az ember..ha nem tudsz a kerdésré valaszolni lapozz tovább,sose értettem emberek miéet érzik jobban magukat ha a másikat bántják
2019. márc. 10. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A beágyazódás nem ennyire érzékeny. Valóban nem a legjobb, de nem ezért nem sikerül, ha nem sikerül.

Nálunk lombik után is javasoltak pici mozgást, nem megerőltető, hanem olyan lazát, hogy működjön a méh vérkeringése.

2019. márc. 10. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nem vagyok hülye vagy tudatlan,tisztaban vagyok az emberi test működésével, csqk nagyon izgulok,és ha az ember elkezd olvasni a neten pláne elbizonytalanodik,megijed.

2019. márc. 10. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont ezért ne olvasgass, ne izgulj! :-)

Ha sikerült, sikerült, egy pár nap és kiderül. Hajrá! :-)

2019. márc. 10. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, Kérdező? :)
2019. márc. 15. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!