Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mikor jött meg először...

Kinek mikor jött meg először szülés után? Most 12 hetes a babám, nem túl korai még? Használhatok tampont? Befolyásolja a szoptatást a menstruáció?

Figyelt kérdés

Természetesen szültem, gátmetszéssel. Ma reggel elöntött a vér. Meglepődtem, mert kizárólag szoptatok. Hétfőn kellene babaúszásra mennünk, tamponnal esetleg lehetne? Viszont szülés előtt is csak akkor használtam tampont, amikor 'muszáj' volt.

Kinek van tapasztalata?

2019. febr. 28. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak már hatodik hét után megjön rendesen teljesen mindegy hogy szoptatsz-e vagy nem , nem függ össze a kettő. Én három évig szoptattam , a szülés után nyolcadik héten megjött be is alltrendszeresen. Tamponhoz az nem tudok hozzászólni nem használtam.
2019. febr. 28. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 hét után megjött, pedig én is szoptattam.
2019. febr. 28. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 8 hetes volt a lanyom mikor először megjött szülés után, egyből tampont használtam (igaz előtte is mindig). A mensi idején kicsit elutasítóbb volt a babám, állítólag változik az anytej íze ilyenkor, de alapjában véve nem volt gond a szoptatással ilyenkor.

A fiam születése után 4 hónappal jött meg, őt nem tudtam szoptatni, és tampont sem tudtam hasznalni, nagyon fájt a felhelyezése, és kényelmetlen is volt, hogy bent volt. Ezt csak azért írom, hogy ne az úszás napján próbáld ki a tampont, mert lehet nem fogod bírni, a hétvégén csinálj egy próbát.

2019. febr. 28. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után 6 hétig nem javasolják a tampont, tehát már nyugodtan használhatod úszás alatt.
2019. febr. 28. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 àn lesz 7 hónapos nekem mèg nem volt menstruàcióm szülès óta.
2019. febr. 28. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
6 hét után megjött. Bírtam volna még nélküle.
2019. febr. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!