Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hónapos a babám és kaptam...

7 hónapos a babám és kaptam egy fanrasztikus álláslehetőséget. Ti élnétek vele?

Figyelt kérdés
4 órás munkáról lenne szó, rugalmas beosztásban. Fizetés is korrekt. Férjem szinte minden nap vele lenne amikor én nem vagyok, amikor nem, kB heti egyszer a nagyszülők tudnának rá vigyázni. Szívesen elvállalnám, de mardos a bűntudat hogy itt hagyom a kislányomat. Ti mit tennétek?
2019. márc. 8. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Én 1 éves kora előtt nem vállalnám el, egy 7 hónapos még nagyon pici. Legfeljebb akkor ha otthonról dolgozhatnék, és a férjem is ugyanígy lenne, hogy akármikor válthatnánk egymást. De hát ez nem jellemző.
2019. márc. 8. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Semmi okát nem látom annak, hogy miért ne. Simán elvállalnám. Apuka is ugyanolyan szülője a gyereknek, mint az anyja és a kérdező leírta, h az apuka lenne a gyerekkel, míg ő dolgozik, úgyhogy nem idegennel lesz.
2019. márc. 8. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Napi 4 óra munka??? Nem nagyon gondolkodnék rajta, elvállalnám.
2019. márc. 8. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Napi 4 órás munkåt simån elvålalnåm .
2019. márc. 8. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek. :)
2019. márc. 8. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
20%

Igen a napi 4 óta jól hangzik , de mennyit kell hozzá utazni? Mert ha oda vissza 1-1 óra az út, plusz készülődni , plusz még hazafele beugrasz a boltba akkor az máris 8 óra.

De ha mondjuk otthonról 4 órát ülsz a számítógép előtt , az megint más.

Nektek kell tudni ,,én nem vállaltam volna el , mondjuk én kórházban dolgozom ,,másfél óra volt az út csak oda ,,tehát nekem ez eleve kiesett volna.

2019. márc. 8. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

4 órás munkát simán. És ne mardosson a bűntudat, mert otthon hagyod erre az időre, gondolom az apákat sem mardossa, amikor dolgozni mennek :)

Mondjuk 7 hónaposan az én kisebbikem még intenzíven szopis volt, úgyhogy ez nálunk nehezített terep lett volna, de ha belegondolok, amikor ekkora volt, én meg úszni jártam heti háromszor, az is megvolt kb három óra távollét, és üvegből kapott, ha nem voltam otthon éppen, amikor kért. Nem zavarta a dolog.

2019. márc. 8. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!