7 hónapos a babám és kaptam egy fanrasztikus álláslehetőséget. Ti élnétek vele?
Igen a napi 4 óta jól hangzik , de mennyit kell hozzá utazni? Mert ha oda vissza 1-1 óra az út, plusz készülődni , plusz még hazafele beugrasz a boltba akkor az máris 8 óra.
De ha mondjuk otthonról 4 órát ülsz a számítógép előtt , az megint más.
Nektek kell tudni ,,én nem vállaltam volna el , mondjuk én kórházban dolgozom ,,másfél óra volt az út csak oda ,,tehát nekem ez eleve kiesett volna.
4 órás munkát simán. És ne mardosson a bűntudat, mert otthon hagyod erre az időre, gondolom az apákat sem mardossa, amikor dolgozni mennek :)
Mondjuk 7 hónaposan az én kisebbikem még intenzíven szopis volt, úgyhogy ez nálunk nehezített terep lett volna, de ha belegondolok, amikor ekkora volt, én meg úszni jártam heti háromszor, az is megvolt kb három óra távollét, és üvegből kapott, ha nem voltam otthon éppen, amikor kért. Nem zavarta a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!