Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hónapos a babám és kaptam...

7 hónapos a babám és kaptam egy fanrasztikus álláslehetőséget. Ti élnétek vele?

Figyelt kérdés
4 órás munkáról lenne szó, rugalmas beosztásban. Fizetés is korrekt. Férjem szinte minden nap vele lenne amikor én nem vagyok, amikor nem, kB heti egyszer a nagyszülők tudnának rá vigyázni. Szívesen elvállalnám, de mardos a bűntudat hogy itt hagyom a kislányomat. Ti mit tennétek?
2019. márc. 8. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem lenne kérdés, elvállalnám. Jó helyen van egy gyerek az apjával és a nagyival is. Ha nem lesz attól lelki sérült, hogy valaki edzeni jár, vagy elmegy egyedül bevásárolni, azt is túléli, ha dolgozol. Nem kell, hogy rosszul érezd magad!
2019. márc. 8. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Én elválalnám. A pénz mindenkinek pénz..a lányom 9 hónapos volt, amikor visszamentem dolgozni.
2019. márc. 8. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
4 órás munkát úgy, hogy a férjem tudna vele lenni napközben, tehát nem vadidegenre kéne bíznom... Simán elvállalnám!
2019. márc. 8. 14:18
 4/17 anonim ***** válasza:
42%

Simán elvállalnám!

Addig se lennék itthon ebben a börtönben.

2019. márc. 8. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Én nem vállalnám el. De ha te szeretnéd és azt gondolod jó lesz így, akkor vállald. Ettől nem leszel ‘szaranya’.
2019. márc. 8. 14:36
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Persze. Vállald el, nyugodtan vigyázhat addig rá apuka.
2019. márc. 8. 14:56
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
4 oraert simán! Nyugodtan
2019. márc. 8. 14:56
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Úgyis probaidővel kezdesz aminek a lényege, próba. Ha meg sem próbálod nem tudod. Ha megpróbálod megkapod a választ. Valóban fantasztikus állás, bírod e, kislányod bírja e...
2019. márc. 8. 15:51
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Mennyit kell utazni? Heti 5 napban 4 ora, vagy osszesen 20, amit barhogy beoszthatsz? Hatarozott, vagy hatarozatlan ideju? Szivesen csinalnad?

En heti 16 ora rugalmas, otthonrol vegezheto munkaba mentem vissza (grafikus vagyok egy cegnel), este es hetvegen dolgoztam, mikor a ferjem otthon volt. Nekem ez igy nagyon faraszto volt, de ha pl. normalis idoben, napkozben vigyazott volna ra a ferjem+nem lettem volna ki az ejszakazastol, akkor meg jot is tett volna. Megsem banom, hogy elvallaltam, mert ezutan hatarozatlan szerzodest kaptam, mar ovis a gyerekem, 24 oraban dolgozom, 2-ig van oviban, a delutan nagy resze a mienk, es a munkat is szeretem. Ugy gon.doltam ra anno, hogy ez befektetes a jovobe is, hogy kesobb ovi es suli mellett is megmaradhasson ez a rugalmassag.

2019. márc. 8. 16:07
 10/17 anonim ***** válasza:
5%
Én nem.
2019. márc. 8. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.