7 hónapos a babám és kaptam egy fanrasztikus álláslehetőséget. Ti élnétek vele?
Simán elvállalnám!
Addig se lennék itthon ebben a börtönben.
Mennyit kell utazni? Heti 5 napban 4 ora, vagy osszesen 20, amit barhogy beoszthatsz? Hatarozott, vagy hatarozatlan ideju? Szivesen csinalnad?
En heti 16 ora rugalmas, otthonrol vegezheto munkaba mentem vissza (grafikus vagyok egy cegnel), este es hetvegen dolgoztam, mikor a ferjem otthon volt. Nekem ez igy nagyon faraszto volt, de ha pl. normalis idoben, napkozben vigyazott volna ra a ferjem+nem lettem volna ki az ejszakazastol, akkor meg jot is tett volna. Megsem banom, hogy elvallaltam, mert ezutan hatarozatlan szerzodest kaptam, mar ovis a gyerekem, 24 oraban dolgozom, 2-ig van oviban, a delutan nagy resze a mienk, es a munkat is szeretem. Ugy gon.doltam ra anno, hogy ez befektetes a jovobe is, hogy kesobb ovi es suli mellett is megmaradhasson ez a rugalmassag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!